SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş: 'Transferleri garanti ederim ama...'

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve Atiba Hutchinson, Dinamo Kiev maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. Güneş, bir muhabirin devre arasındaki transferleri sorması üzerine gülerek, "Gruptan çıkacağımızı garanti edin, ben de size transferleri garanti ederim." açıklamasını yaptı.

Şenol Güneş'ten önce Atiba Hutchinson konuştu. Beşiktaşlı futbolcu şunları söyledi:

'Yüzde 100'ümüzü vereceğiz'

"Yarınki maçı heyecanla bekliyoruz. Çok önemli bir karşılaşma. Yarın gereken her şeyi yapacağız. Hava soğuk, bunun farkındayız. Hatta takımımızdaki bazı oyuncular daha önce böyle bir atmosferde oynamadı. Ancak maçtan önce bir hazırlık yapacağız ve atmosferle stada alışmaya çalışacağız. Kabul ediyorum, zor bir takvimden çıktık. Buna rağmen yarın yüzde 100'ümüzü vereceğiz."

Atiba'nın ardından konuşan Şenol Güneş'in açıklamaları ise şöyle:

'İki takım için de zor maç olacak'

"İyi akşamlar. Atiba, maçın önemine kısman değindi. Şampiyonlar Ligi'nin her maçı her takım için önemlidir. Sebepleri itibariyle bizim daha fazla sebebimiz var kazanmamız için. Gruptan çıkma şansımız var, rakibin gruptan çıkma şansı yok. Maçı kazanmamız halinde sadece Beşiktaş'ı değil, tüm takımlarımızı etkileyecek. Benim için de bu yılın en önemli maçı diye bakıyorum. Gruptan çıkmak bizim birinci hedefimizdi. Başarabilirsek bu önemli bir olaydır. Tabi işimiz kolay değil. Çünkü zor bir rakiple oynayacağız. Dinamo Kiev köklü bir kulüp, büyük bir camia. Şu anda ligde ikinci olmaları ve gruptan çıkma şanslarını kaybetmeleri onların küçük olduğunu göstermez. Şampiyonlar Ligi grup maçlarında 3. ve 4. maçlar çok önemlidir. Onlar bu maçları kaybettiler ve o yüzden de bu duruma düştüler. Kendi sahamızda berabere kaldığımız bir rakip. Koşan ve takım oyunu oynayan kompakt bir takım... İki takım için de zor maç olacaktır. Kazanmayı isteme bakımından biraz daha öne çıkmamızı bekliyorum. İyi oyuncuların güzel maçı olacaktır. Umuyorum ve bekliyorum ki bu maçı kazanıp mutluluğumuzu Türkiye'de tüm futbolseverlerle paylaşmak istiyorum."

'Tarihi bir dönemden geçiyoruz'

"Tarihi bir dönemden geçiyoruz. Bu maçı kazandığımızda yeni bir hedef seçeceğiz. Öncelikli hedefimiz bu gruptan çıkmaktı."

'Transferleri garanti ederim ama...'

Güneş, bir muhabirin devre arasındaki transferleri sorması üzerine gülerek, "Gruptan çıkacağımızı garanti edin, ben de size transferleri garanti ederim." açıklamasını yaptı.

'Koşullara uymak zorundayız'

"Hava koşulları olumsuz... Fakat koşulları şikayet etmek yerine bu koşullara uymak zorundayız. İdmanı bu nedenle geç saatte yapacağız. Temennim her zaman maçların iyi bir hava ve iyi bir zeminde oynanması."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler