SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman: 'Federasyondan bir beklentimiz yok'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Dinamo Kiev maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacakları karşılaşmanın sadece kendileri için değil Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

Kiev'de takımın konaklayacağı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, her şeyden önce Türk halkını ve Beşiktaşlıları mutlu etmek istediklerini belirterek, "Ülkemiz açısından önemli bir karşılaşma." dedi.

"Çok önemli bir maç. Tüm halkımız için önemli bir maç. İlk kez bir Türk takımının gruptan lider olarak çıkma şansı var. Hava çok soğuk, dışarıda 5 dakika duramıyoruz. Çok zor bir maç olacak. İnşallah buradan grup lideri olarak döneriz. Bu maç çok önemli bizim için. Fenerbahçe maçı sonrası oyuncularla konuşmadım. Üst düzey maçlara alıştık artık. Ana stratejimiz bir dünya kulübü olan Beşiktaş'tı. Çok alışığız bu tip maçlara. 3-0'dan 3-3 olması da onun göstergesi. Fenerbahçe maçı bitti bizim açımızdan. Namağlup olarak devam ediyoruz."

"FEDERASYONDAN BİR BEKLENTİMİZ YOK"

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, "Bir destek beklentimiz yok. İhtiyacımız da yok. Biz futbola pozitif katkıyı vermek, bunu yaşatmaya çalışıyoruz. Benfica ile Napoli maçlarını Cuma günü oynadılar. Biz Cumartesi oynadık. Araya kupa maçları giriyor. Kupa maçlarına büyük takımların geç girmesi lazım. Galatasaray'ın Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin kadro yapıları belli. Beşiktaş takımına gıcıklık olsun diye yapacakları yok" dedi.

MARIO GOMEZ, TÖRE VE TRANSFER SÖZLERİ...

Orman, "Bizim önemli bir ekibimiz var. Transfer raporları gelince ben de fırsat buldukça gidip maç seyrediyorum. Verilmiş bir kararımız yok. İyi izleyip analiz ediyoruz. (Avrupa'da devam edip edememe) Transfer politikamızı çok değiştirmez, etkiler ama çok değiştirmez. Belki forma şansı bulamayan oyuncularımızı kiraya veririz. Gökhan bizim oyuncumuz. Eğer West Ham almak istemezse takımına dönecek. Bizden bir talep gitmedi. Bizim kendimizi koşullandırdığımız yerler yüksek yerler. Oyuncularımızdan da beklentimiz bu büyük kulüpten zevk almaları. Mario'yu da çok istemiştik o başka kulüpten yana tercih kullandı. Mario'nun bana haber gönderdiği falan yok. Konuşmamız olmadı. Gündemimiz de değil" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler