SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş'ten Gökhan Gönül'e şok!

Hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'ten Gökhan Gönül sürprizi...

Darıca maçında forma verdiği Gökhan İnler'le beraber Gökhan Gönül'ü de derbide oynatmayacak. Güneş'in aldığı bu kararın arkasında tecrübeli sağ bekin defansif eksikliğinin olmasının yanı sıra Fenerbahçe seyircisinin vereceği tepkiyi de göz önüne aldığı için bu kararı verdiği bildirildi.

GÜNEŞ'İN ÖNCELİĞİ KIEV, DERBİDE ROTASYONA DEVAM

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, F.Bahçe derbisi öncesinde Dinamo Kiev maçını da düşünerek bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Ukrayna deplasmanında kullanmak istediği Gökhan İnler ve Gökhan Gönül'ü derbide oynatmayacak olan Güneş ayrıca Dusko Tosic'i de Dinamo Kiev maçına saklamayı planlıyor. Derbiye ie Marcelo-Atınç ikilisi ile çıkmayı düşünüyor. Adriano'yu solda düşünen Güneş, F.Bahçe'nin hızını kesmek için de Tolgay ve Oğuzhan'ı ortada oynatma kararı almış durumda.

TESİSLERİN KAPILARINI AİLELERE BİLE KAPADI

Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanları basına kapatan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, ziyaretçilere de yasak getirdi. Futbolcularının tüm konsantresinin derbide olmasını isteyen tecrübeli teknik adam futbolcuların aileleri dahil kimsenin tesislere gelmemesi talimatını verdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler