SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Fenerium'a ziyaret

Bugün Çorlu'da Kartal Yuvası açılışını yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, açılış öncesi Fenerium'a uğradı.

Sabah saatlerinde İstanbul'dan Çorlu'ya doğru yola çıkan Başkan Fikret Orman, Çorlu Kartal Yuvası'na yaklaşırken yol kenarında Fenerium mağazası görünce arabasını durdurarak indi.

Hızla Fenerium mağazasına giren Orman "Arkadaşlar hayırlı işler diliyorum. Yarın oynanacak derbi için de başarılar" dedi. Daha sonra Fenerium mağazasından ayrılan Orman, Çorlu Kartal Yuvası mağazasına geçti.

FİKRET ORMAN'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Bir gazetecinin, "Ara transferde takviye var mı?" sorusuna, "Düşünüyoruz" yanıtını veren Orman, Fransa'ya futbolcu izlemeye gittiği ile ilgili soruya ise, "Bizim transfer çalışmamız sadece bu hafta sonuna özgü değil, biz her gün yapıyoruz. Burada ara müsaitti, birkaç maç seyretmek istedim. Derbi maç öncesi tatil gibi de geldi. Bizim tatil yapmaya da ihtiyacımız var. Öyle çok önemsenecek bir şey değil" diye konuştu.

Olympiakos forması giyen Dudu'nun Beşiktaş'a transfer edileceği ile ilgili iddiların sorulması üzerine, "Yazıyorlar bende okuyorum" dedi.

"ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN EN BÜYÜK DESTEĞİ BİZ VERDİK"

Fikret Orman, yarın Fenerbahçe ile oynanacak derbide yıllar sonra ilk defa iki takımın taraftarının statta maç izleyecek olması ile alakalı da şu ifadeleri kullandı:

"Övünmek gibi olmasın bu işin Türkiye'de geri dönmesine en büyük desteği biz verdik. Trabzon ve Galatasaray bizim stadımıza geldi. Biz de Fenerbahçe stadına gideceğiz. İnşallah güzel bir sonuçla taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Söylenecek çok bir şey yok, herkes kazanmak istiyor. Fenerbahçe de kazanmak istiyor, biz de kazanmak istiyoruz. Artık sahada oyuncular sözlerini söyleyecek."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler