SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta futbolcular gole sevinirken Atiba formayı almaya gitti

Beşiktaş, Benfica karşısında maçı 3-3'e getirdikten sonra büyük sevinç yaşarken Atiba'nın oyunun bir an önce başlaması için gol sevincine katılmak yerine yerdeki formayı alması dikkat çekti.

Benfica karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Beşiktaş'ta Aboubakar'ın skoru 3-3'e getiren golü sonrası gözden kaçan o görüntüler ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı futbolcular ve kenar yönetim gol sonrası büyük sevinç yaşarken; Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba'nın köşe noktasına doğru hareketlendiğini gören taraftarlar kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

[Fikret Orman: 'Şımarmasınlar, kulaklarını çekerim'](https://www.mynet.com/fikret-orman-simarmasinlar-kulaklarini-cekerim-103698-myspor)

FORMAYI ALMAYA GİTTİ

Gol sevincinde Aboubakar'ın formasını fırlatması sonrasında bunu gören Atiba, gol sevincine ortak olmak yerine formayı yerden alıp sahibine teslim etmeyi seçti.

Tribün çekiminde ortaya çıkan bu görüntü sonrası siyah-beyazlı taraftarlar, mücadelede vasat bir görüntü çizen Atiba lehine yorumlar yaptı.

[Beşiktaş'ın tek rakibi Real Madrid](https://www.mynet.com/tek-rakibi-real-madrid-103695-myspor)

ALKIŞ TOPLADI

Atiba'nın formayı yerde bırakmaması alkış toplarken; Kanadalı futbolcunun bu hareketi oyunun hemen başlaması için yaptığını belirten yorumlar da dikkat çekti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler