SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz, Beşiktaş'a koşuyor

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı Şenol Güneş’li paylaşımla gündem yaratan Burak Yılmaz, Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı. Twitter üzerinden yapılan yorumlarda 31 yaşındaki ismin 8 sene sonra geri dönüşüne yeşil ışık yakıldı.

Bu sezona hem geçen dönemki Süper Lig şampiyonluğunu tekrar etmek hem de Şampiyonlar Ligi’nde ses getirmek amacıyla başlayan Beşiktaş, hücum hattında görev yapan isimlerin beklentileri yakalayamaması sonrasında arayışlara başladı.

Bu doğrultuda ilk olarak 2 sezon önce takımın gündemine gelen Celta Vigo’lu John Guidetti’yi listesine ekleyen Kara Kartal’da son olarak Burak Yılmaz iddiaları ortaya çıktı.

Milli takımın Kosova’yla oynadığı maç öncesinde Instagram hesabından Trabzonspor’da görev yaptığı dönemdeki Şenol Güneş’le olan fotoğrafını paylaşarak gündem yaratan 31 yaşındaki futbolcunun adının Beşiktaş’la anılması Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Beşiktaşlı futbolseverler, Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarda; 2006-08 yılları arasında Siyah-Beyazlı forması giyen Burak’ın takıma dönmesi konusuna olumlu baktıklarını gösterdi.

Aboubakar 1 ay yok

Vincent Aboubakar’ın Ocak ayında Kamerun formasıyla Afrika Uluslar Kupası’na katılacak olması ve Cenk Tosun’un da beklenen istikrarı gösterememesi sonrasında düğmeye basan yönetimin, Milli aranın ardından teknik direktör Şenol Güneş’le yeni forvet konusunu konuşacağı öğrenildi. Güneş’in de eski öğrencisiyle tekrar çalışmaya sıcak baktığı, bu konunun tarafların yapacağı toplantının ardından netlik kazanacağı ifade edildi.

Çin Ligi sona erdi

Trabzonspor’da görev yaptığı 2011-12 sezonunda Şenol Güneş’in yönetimindeki takımda attığı 33 golle krallık tacını alan tecrübeli futbolcunun, Çin ekibi Beijing Guoan’da yüksek maaş almasına rağmen mutlu olmadığı ve Süper Lig’e geri dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Beijing Guoan formasıyla 17 maçta 11 gol ve 1 asistlik performans sergileyen tecrübeli futbolcu, Çin Ligi’nin sona ermesi sonrasında geleceğini şekillendirme konusuna odaklandığı konuşuluyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler