SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Dusko Tosic'e yeni sözleşme

Yönetim, sezon başından beri müthiş bir performans ortaya koyan ve son maçların yıldızı olan Dusko Tosic ile masaya oturacak. Mayıs ayında mukavelesi bitecek olan Sırp savunmacıyla 2 senelik yeni sözleşme imzalanacak.

Son 3 maçtır ligde gol yemeyen Beşiktaş’ın bu başarısında en büyük pay sahibi isimlerden biri kuşkusuz ki Dusko Tosic...

Sezona süper başlayan ve devamında her hafta üstüne koyarak devam eden Sırp futbolcu, sol bekten stopere geçtikten sonra yıldızlaştı. Marcelo ile çok iyi uyum sağlayan Tosic, ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde maç kaçırmadı.

31 yaşındaki futbolcu son oynanan Antalyaspor mücadelesinde tribünlerden büyük alkış alırken, BaşkanFikret Orman’ı da harekete geçirdi. Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncuyla en geç devre arasında yeni mukavele imzalanacak. Sözleşmenin 2 senelik olarak yapılması planlanıyor.

35 maç oynarsa...

Beşiktaş’ta çok mutlu olan Tosic, senelik 950 bin Euro (3.2 milyon TL) kazanıyor. Maç başı ücreti de 10 bin Euro olan başarılı savunmacıyla benzer şartlarda mukavele imzalanması bekleniyor. Yönetim, 35 resmi maçta oynaması halinde sözleşmesi 1 sene daha otomatik olarak uzayacak olan Tosic’le sezon sonunu beklemeden en az 2 yıl daha yola devam etmek amacında.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler