SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman'dan Caner Erkin açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Inter'den kiralanan ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Caner Erkin'le ilgili 'Sakatlığı uzun sürecek. Kendisiyle ilgili henüz bir tasarrufumuz yok' dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, aşil tendonu kopan ve sezonu kapatan Caner Erkin için "Çocuğa nazar değdi. Ancak ahla vahla yapacak işimiz yok" dedi. Caner'in durumu hakkında kulüpten yapılan açıklamaya değinen Orman, bunda art niyet aranmaması gerektiğini, kimseyi suçlama gibi bir niyetleri olmadığını da belirtti.

[Ricardo Quaresma'ya Lille kancası](https://www.mynet.com/ricardo-quaresmaya-lille-kancasi-102436-myspor)

BEN DE DUYGUSALIM AMA...

NTV Spor'a konuşan Orman şöyle devam etti: "Biz duygusal bir ülkeyiz. Ben de duygusal yapıdayım ama yaptığım duygusal bir iş değil. Caner'in uzun süreli sakatlığı var. Bunu zaman içerisinde değerlendireceğiz. Şu anda bizim için önemli olan takımlarımızın başarıya ulaşması ve bizim onları finanse edebilmemiz."

REAL İLE KIYAS GÜZEL

"Şampiyonlar Ligi hesabından Beşiktaş ve Real Madrid'in namağlup yoluna devam etmesi ile ilgili paylaşımda bulunulması güzel bir şey. Beşiktaş'ın, böyle kulüplerle anılması ve onlarla kıyaslanması bizi mutlu eder. Beşiktaş bizim açımızdan o ayarda bir kulüp. Bu ne kadar sürer bilmiyorum ama futbolda yenmek de yenilmek de var."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler