SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner Erkin taburcu oldu! Ziyaretçi akını vardı

TFF Yönetim Kurulu üyelerinden Cengiz Zülfikaroğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski Beşiktaşlı yönetici Şeref Yalçın, Besiktaşlı oyuncular Cenk Tosun, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Ömer Şişmanoğlu Antalyaspor maçında sol ayak bileği aşil tendonu kopan ve ameliyat edilen Caner Erkin'i hastanede ziyaret etti.

CENK TOSUN, GAYET MORALLİ GÖRDÜK

Milli futbolcuya geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve moral vereN takım arkadaşlarından Cenk Tosun çıkışta kısa bir açıklama yaptı. Cenk Tosun, Siyah -Beyazlı takımın dün aldığı 3-0'lık galibiyete Caner'in yaşadığı sakatlıktan dolayı sevinemediklerini belirtti. Cenk Tosun Soyunma odasında baya buruk bir hava vardı. Kendiside üzgün ve perişan bir haldeydi. Ama bugün gördüğüm bayağı bir toparlanmış. Ameliyattan sonra bütün arkadaşları, sevdikleri, hocaları onu yalnız bırakmayınca gerçekten çok pozitif gördüm ben Caner'i. Yukarıda her zamanki, bildiğimiz gibi şakalaşıyordu. Tabii çok zor bir dönemden geçecek ama dediğim gibi Caner çok pozitif bir insan olduğu için en yakın zamanda bunu atlatacağını umuyorum. Kendisinin eksikliğini tabii hissedeceğiz sahada. Kısa sürede hem kendini çok sevdirdi, hem de takıma çok faydalı işler yaptı. Onun eksikliğini hissedeceğiz ama dediğim gibi çok çalışıp geri döneceğini umuyorum ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın son durumunu da değerlendiren milli oyuncu Güzel galibiyetler alıyoruz. Umarım devamı gelir. Şu milli takım arasına kadar da puan kaybetmek istemiyoruz. Her maçı 3 puan ile kapatmak istiyoruz. Sezon başı iyi hazırlandık ve gerekli dinlenmeleri yapıyoruz. Gereken rotasyonlar ile birlikte dinlenen oyuncularda oluyor. Şimdilik iyi gidiyor her şey. Dediğim gibi milli takım arasına kadar dişimizi sıkmak lazım. Milli takıma gitmeyenler dinlenecek, gidenlerde ülkesi için her şeyi yapacak diye konuştu.

Caner'i hastanede ziyarete gelen bir diğer isim olan Beşiktaşlı Olcay Şahan'da kısa bir açıklama yaptı. Olcay Caner'e geçmiş olsun diyoruz. İnşallah en yakın zamanda aramıza tekrar katılr. Sadace Beşiktaş için değil Milli Takım için de çok önemli bir oyuncu. Üzgünüz. Ama beterin beteri vardır. İnşallah en yakın zamanda aramıza döner dedi.

CANER ERKİN TABURCU OLDU! İLK SÖZLERİ...

Hastane çıkışında kulübün resmi yayın organlarından BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Caner Erkin, şunları söyledi:

“Bu çok talihsiz bir sakatlık. Futbolcuların futbol hayatları boyunca geçirebilecekleri en talihsiz sakatlıklardan bir tanesi. Ama sonuçta futbolcuların başına böyle şeyler geliyor. Onun için daha güçlü olacağım. İyileştikten sonra çalışmaya devam edeceğim. Futbola en içtenliğimle dönmeye çalışacağım. Taraftarlarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Daha güçlü bir Caner Erkin olarak onların önüne çıkacağım. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

ŞENOL GÜNEŞ VE FATİH TERİM DE ORADAYDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlı teknik heyet ve futbolcular ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Caner Erkin'i ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, şunları söyledi:

Üzücü bir olay. Hem kendisi hem de biz tüm Beşiktaş camiası çok üzgünüz. Allah şifa versin. Şu an itibariyle iyi durumda. Morali de iyi. Biraz zamana ihtiyacı var. Sabıra ihtiyacı var. Ama şu anda beraber olduğumuz dönem içerisinde gayet olumlu gördüm onu. Bu dönemde biz de takım arkadaşları da camia da onu yalnız bırakmayacak."

"Geldiği ilk günden beri özgüveniyle takımın bir parçası olarak aileden biri olarak takım adına çok şeyler yapmaya çalışan, yürekten oynayan bir oyuncuydu. Futbolcu için önemli bir sakatlık ama daha kötülerinden Allah korusun. Caner'in tekrar dönebilmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Sabıra ihtiyacı var. Biz sevgiyi ve anlaşıyı ona gösterebilirsek 1-2 ay sonra ayağa kalktığında zaten her şeyi daha iyi görecek. Bu dönemi daha dinlenerek, düşünerek geçirerek yeniden geldiği zaman daha hızlı şekilde görevine devam edeceğini düşünüyorum."

"Caner zaten çok sevilen bir oyuncu. Temiz duygularla çok açık olarak özveriyle takımın bir parçası olması itibariyle geldiği ilk günden beri hiçbir yabancılık çekmeden takımda hem oyuncu olarak hem insan olarak çok ön plana çıktı. Bu sakatlık onu bizden ayırdı. Kenarda kalmayı düşünen bir oyuncu değil. Zaten bu aşil tendonu sakatlığı hiç beklenmeyen şekilde basit bir şekilde olabiliyor. Caner'i çok seviyoruz. Herkes seviyor. Takım çok seviyor. En kısa zamanda yanımızda olmasını istiyoruz."

Bu arada Caner Erkin geçirdiği başarılı ameliyat sonrası öğlen saatlerinde hastaneden taburcu oldu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler