SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman ve Şükran Ovalı, Caner'in yanında

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta sol aşil tendonu kopan ve ameliyet olan Caner Erkin'i Başkan Fikret Orman hastanede ziyaret etti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından operasyon geçiren Caner Erkin'e moral vermek için soluğu hastanede aldı. Ameliyat boyunca Caner'i bekleyen ve ameliyattan çıktıktan sonra ziyaret eden ilk isim olan Başkan Orman, bugün de Caner'in yanındaydı.

Sol aşil tendonu kopan ve sezonu kapatan Caner Erkin geçirdiği başarılı ameliyat sonrası ilk pozunu başkan Fikret Orman ve oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı ile birlikte verdi.

Fikret Orman yaptığı açıklamada, Caner'in moralinin iyi olduğunu belirterek, "Ne zaman döneceğim diye hesap yapıyor. İstirahat edecek. Caner, en yakın zamanda umarım aramıza dönecek. Allah tedavisi olan hastalıklar, sakatlıklar versin ve kimseyi çaresiz bırakmasın. Bunlar tedavisi olan şeyler. Bizim için kayıp ancak Beşiktaş'ın geniş bir kadrosu var. Yolumuza devam edeceğiz. Bunlar bizim evlatlarımız.

Bizimle beraber olduğu sürece bütün çocuklarımıza ailemizin bir ferdi olarak gerekli ilgiyi göstermeye çalışıyoruz. Caner, Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağladı. Sanki 10 senedir bu kulüpte gibi oynuyor. Taraftar da onu çok sevdi. Bir an önce dönmesini bekliyoruz."


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler