SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş galibiyete rağmen sıkıntılı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçı skorundan çok Caner Erkin'in sakatlığı ile ilgileniyor. Maç genelinde hak eden taraf olduklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, Caner Erkin'in durumunu takip ettiklerini dile getirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, Caner Erkin’in sakatlanmasına canı sıkıldı. Maçı kazanmayı hak eden taraf olduklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, “İyi oyun, kötü oyun olur. Önemli olan sağlık” diye konuştu.

Caner’i bu maçta oynatmayı düşünmediğini; fakat maçın rahatlamasından sonra oyuna almaya karar verdiğini söyleyen Güneş şu ifadeleri kullandı:

[Beşiktaş 3 - 0 Antalyaspor](https://www.mynet.com/besiktas-3-0-antalyaspor-102310-myspor)

“Şampiyonlar Ligi sonrası oynayacağımız rakip kim olursa olsun zor olacağını biliyorduk. Antalyaspor’un iyi savunmacıları var. Puanla eş değer değil oynadıkları oyun. Topu iyi kullanan oyuncuları var. Baskılı oynamaya çalıştılar. O direnci ilk yarı sonuna kadar devam ettirdiler. Maçn genelinde tabii ki hak eden takımız.”

“Oyuncumuzun sakatlanmasına üzüldük. 3 tane oyuncu Beck Necip ve Caner’i dinlendirip başka oyuncuları görmek istiyordum. Caner’i hiç düşünmüyordum, oyunun gidişatı değişince oyuna aldım. İyi oyun kötü oyun olur, sağlık çok önemi. Onun durumunu takip ediyoruz. Oyuncu kalitesi ve oyun anlayışı olarak biz daha iyiydik, oyuncuları tebrik ediyorum.”

[Beşiktaş'ta Caner Erkin şoku!](https://www.mynet.com/besiktasta-caner-erkin-soku-102309-myspor)

Aboubakarı’n formunu değerlendiren Güneş, “Mühim olan Aboubakar’ın verilen görev en iyi şekilde yapması. Maçın başından sonuna kadar verilen görevi yapmaya ve aktif olayaca çalıştı” diye konuştu.

ABOUBAKAR: 'TOLGAYA KOŞTUM ÇÜNKÜ...'

Antalyaspor iyi bir takım" diyen Aboubakar, "Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Onlar da pozitif anlamda oynamaya çalıştılar. Bir gol attım ve bir asist yaptım. Özgüven kazandım. Mutluyum. Takım kazanma alışkanlığını kazandı. Doğru işler yaptık. En önemlisi bu" dedi.

Golünden sonra Tolga'ya koştuğunun hatırlatılması üzerine de Kamerunlu golcü, "Bütün takım arkadaşlarım adaptasyon için elinden geleni yapıyor. Tolga da onlardan biri. Bu tip mutlulukları onlarla paylaşmaktan mutluyum. Takımda da paylaşma duygusu yüksek. bu yüzden gol attıktan sonra ona koştum" şeklinde konuştu.

[Aboubakar'ın golü Vodafone Arena'yı karıştırdı!](https://www.mynet.com/aboubakarin-golu-vodafone-arenayi-karistirdi-102307-myspor)

MARCELO: TOSIC İLE İYİ BİR UYUM SAĞLADIK

Marcelo ise "Galibiyet için çok mutluyuz. Zor haftalardan geçiyoruz. Antrenmanlar ve deplasmanlardan dolayı yoğun geçiyor. Ancak Tosic'le iyi bir uyum sağladık. Yoğun tempoya rağmen kazandık" dedi.

Takımda rotasyon olmasına karşın değişmeyen iki ismin kendisi ve Tosic olduğunun hatırlatılması üzerine, "Maç sonrası yorgunluklar oluyor ama aralarda iyi dinleniyoruz ve toparlanıyoruz. Her oyuncu oynamak ister. Biz de oynayınca mutlu oluyoruz." demekle yetindi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler