SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta Aras Özbiliz şaşkınlığı

Siyah-Beyazlılar'a büyük umutlarla transfer edilen Aras Özbiliz formayı unuttu.

Beşiktaş'ın geçen sezon devre arasında transfer ettiği Aras Özbiliz, hayal kırıklığı yarattı. Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla sadece 7 dakika süre alabilen 26 yaşındaki futbolcu, bekleneni karşılayamadı.

Tecrübeli oyuncunun da bu durumdan dolayı mutsuz olduğu ve bu ismin ara transfer döneminde kiralanabileceği ifade edildi.

RUSYA'YA DÖNEBİLİR

Aras Özbiliz, Rusya'ya geri dönebilir. Beşiktaş'ın bonservisini aldıktan sonra La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya kiraladığı futbolcu sezon başında kulübe katılmıştı. Sezon öncesi hazırlık kampında performansıyla dikkat çeken oyuncu Gökhan Töre'nin de ayrılmasıyla ilk 11'i zorlayacak oyuncular arasında gösterilmişti. Ancak Aras'ın durumu beklendiği gibi olmadı...

26 yaşındaki Aras Özbiliz'in Beşiktaş'ta formaya hasret kalması Rus kulüplerinin dikkatini çekti. Aras Özbiliz'in en büyük çıkışını yaptığı Rusya Ligi'nde Terek Grozny takımının futbolcuyu kulübe kazandırmak istediği ifade edidi.

Aras Özbiliz, 2015-2016 sezonunun devre arasında Rusya'nın Spartak Moskova kulübünden 1 milyon 300 bin euro karşılığında transfer edilmişti. Fikret Orman,Aras'la ilgili yaptığı açıklamada futbolcuyu iki yıl boyunca takip ettiklerini ve Beşiktaş'ta çok başarılı olacağını söylemişti. Aras Özbiliz'i çok sevdiğini ifade eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, oyuncunun sakatlığını atlattıktan sonra iyi bir sezon geçirmesini beklediğini belirtmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler