SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta Oğuzhan'ın belirsizliği sürüyor

Beşiktaş'ta takımla çalışmalara başlayan yıldız oyuncunun, Antalyaspor maçında görev alıp almayacağına son antrenmanın ardından karar verilecek.

Vodafone Arena'daki son lig maçını 24 Eylül'de Galatasaray'la oynayan ve daha sonra iki deplasmana çıkan Beşiktaş, yarınki Antalyaspor müsabakasıyla 29 gün sonra evine dönecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde İtalya'dan 3-2'lik Napoli zaferiyle dönen siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor'u ağırlayacak.

Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

Oğuzhan Özyakup'un durumu belirsiz

Ligde mağlubiyeti bulunmayan 3 takımdan biri olan ve 5 galibiyet, 2 beraberlik sonucu averajla ikinci basamakta yer alan Beşiktaş'ta, Oğuzhan Özyakup'un durumu belirsizliğini koruyor.

Takımla çalışmalara yeni başlayan Oğuzhan'ın bu maçta görev alıp almayacağına teknik direktör Şenol Güneş son antrenmanın ardından karar verecek.

Antalyaspor "siftah" peşinde

Geride kalan 7 haftada galibiyetle tanışamayan ve 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Antalyaspor, Beşiktaş karşısında ilk galibiyetini elde etmeye çalışacak.

Antalyaspor, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı ilk maçta Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler