SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sergey Karasev'in vukuatları bitmek bilmiyor!

Dün gece San Paolo Stadı'nda oynanan maçta verdiği kararlarla resmen Beşiktaş'ı doğrayan Rus hakem Sergey Karasev, 19 Mart 2015 tarihinde Atatürk Olimpyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Club Brugge maçınında hakemiydi ve o karşılaşmada da skandal hatalara imza attmıştı.

Dün gece Napoli karşısında resmen tarih yazan ve İtalyan ekibini San Paolo'nun çimlerine gömen Beşiktaş'ta büyük bir sevinç yaşanırken, dünkü galibiyete sadece siyah beyazlı taraftarlara değil, tüm futbolseverlere eşsiz bir gurur yaşattı.

TÜRK DÜŞMANI KARESEV!

Napoli'yi 3-2 yenerek puanını 5'e çıkaran ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir hendek atlatan Beşiktaş cephesinde maçın hakemi Sergei Karesev'e öfke dinmiyor. Verdiği yanlı kararlarla 90 dakika sonunda ‘Türk düşmanı' damgasını yiyen Karesev siyah beyazlı temsilcimizin alehine 2 penaltı verirken, maç içerisinde temsilcimizi ince ince kıyması dikkatlerden kaçmadı. Hemen hemen bütün takdir haklarını Napoli'den yana kullanan 38 yaşındaki hakem büyük tepki toplarken, başkan Fikret Orman FIFA Kokartlı hakem için ‘Tek kelimeyle ayıptır' ifadelerini kullandı.

KARESEV BEŞİKTAŞ'I DAHA ÖNCE DE MAHVETMİŞTİ

Napoli – Beşiktaş maçında skandal kararlara imza atan Karesev'in ilk vukuatı değil bu. İki sezon önce UEFA Avrupa Ligi 3.tur maçında Beşiktaş – Club Brugge mücadelesinde düdük çalan Karasev yine akıl almaz kararlarla gündem olurken, siyah beyazlı camia Demba Ba'ya verilmeyen net faulü ve kırmızı kartı, Olcay Şahan'a gösterilen kırmızı kartı gündeme getirdi.

Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ı resmen doğrayan Sergei Karasev dün de aynı yönetimi sürdürürken, durumun UEFA heyeti tarafından acil olarak gözlemlenmesi istendi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler