SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Gökhan Töre'ye kapımız açık'

Beşiktaşlı yönetici Erdal torunoğulları, istifasının yönetim tarafından kabul edilmediğini belirtti ve Gökhan Töre'nin geri dönmesi adına önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, önemli açıklamalarda bulundu. İstifasının ardından, Başkan Fikret Orman’ın isteği üzerine göreve tekrar gelen Erdal Torunoğulları, "Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Dostluğumuz her zaman bakidir. İstifa kararı aldım, fakat kabul görmedi. İstifa kararı kişisel verdiğim karardı. Göreve tekrar döndüm. Transfer noktasında sorumluluk verilirse mutlaka gerekeni yaparız” ifadelerini kullandı.

"MENAJERLİK SORUNU, FUTBOLUMUZUN EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİSİ”

Torunoğulları,”Menajerlik sistemi, Türk futbolunun çektiği en büyük sorunlardan birisi. Transfer dönemindeki başarımla ilgili şunu söyleyebilirim. Transfer döneminde dersime iyi çalışıyorum. Fakat sonuçta biz sihirbaz değiliz. Mario Gomez’in transferini Haziran ayı içerisinde bitirseydik olacaktı. Ülkemiz 15 Temmuz’da çok zor günler yaşadı. O süreçte transferi etkilemiş olabilir. Şu anda Gomez’in pişman olduğunu düşünüyorum. Gomez’in transfer sürecini araştırıyoruz. Islak imzalar gelecek. Yönetimimiz bu işin peşini bırakmayacak.
Takımımızda önemli santrforlarımız var. Gomez’in yokluğunu dolduracaklardır. Gomez, Beşiktaş’ta yaptıklarıyla anılıyor. Yeni transferimiz Aboubakar’ın da iyi işler yapacağını düşünüyorum. Gol bölgesinde ayrıca Cenk Tosun var. Yerli oyuncularımıza da tek tek bakmakta fayda var” dedi.

[A Milli Takım kadrosu açıklandı](https://www.mynet.com/a-milli-takim-kadrosu-aciklandi255-101352-myspor)

"TÖRE'YE HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK"

Gökhan İnler’in transferi ve Gökhan Töre’nin geri dönüş ihtimalini de değerlendiren Torunoğulları, “Gökhan İnler’in transferi için geçen sezon çok uğraştık ama olmadı. Bonservis bedelinde sıkıntı oldu. Nasip bu sezonaymış. Gökhan Töre, bizim oyuncumuz ve her zaman kapımız açık. Gökhan’ın şu anda eleştirilmesi normal çünkü takım olarak kötüler. Gökhan’ın performansı iyi olursa belki de sezon sonuna kadar götürür. Devre arasında, hocamız ihtiyaç duyarsa oturup konuşuruz” diye konuştu.

"GRUBUMUZ BİRBİRİNE DENK"

Şampiyonluk yarışı ve Avrupa Arenasına da değinen Torunoğulları, “Şampiyonlukla ilgili konuşmak için çok erken. Ben Şampiyonlar Ligi’ndeki grubu denk görüyorum. Napoli avantaj yakalamış durumda. Biz o avantajı yakalayabiliriz” açıklamasında bulundu.

"FABRI YANLIŞ LANSE EDİLDİ"

Torunoğulları, "Fabri transferinde sıkıntı, oyuncu ile anlaşma sağladıktan sonra futbolcunun son anda sakatlık yaşaması oldu. Bu şanssızlık kamuoyunda yanlış lanse edildi. Dünya’nın en iyi kalecisi Nuer bile eleştiriliyor. Fabri, Galatasaray maçında harika kurtarışlar yaptı. Tolga ile kıyaslamak doğru olmaz. Fabri’de Tolga’da iyi kaleci" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler