SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Dinamo Kiev (CANLI)

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk edecek.

BEŞİKTAŞ - DİNAMO KİEV

STAT: VODAFONE ARENA
SAAT: 21.45
HAKEM: FELIX ZWAYER (ALMANYA)
YAYIN: TİVİBUSPOR 2 VE MYNET SPOR

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Fabri
Andreas Beck
Marcelo Guedes
Dusko Tosic
Adriano Correia
Atiba Hutchinson
Tolgay Arslan
Ricardo Quaresma
Anderson Talisca
Caner Erkin
Vincent Aboubakar

DINAMO KIEV

Oleksandr Shovkovsky
Evgen Makarenko
Domagoj Vida
Evgen Khacheridi
Vitorino Antunes
Sergiy Rybalka
Nikita Korzun
Denys Garmash
Andriy Yarmolenko
Oleg Gusev
Junior Moraes

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında temsilcimiz Beşiktaş ile Ukrayna ekibi Dinamo Kiev karşı karşıya gelecek.

Mücadele saat 21.45'te Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Thorsten Schiffner ve Marco Achmüller yapacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ DA, DINAMO DA İLK GALİBİYET PEŞİNDE

B Grubu'ndaki ilk maçında Portekiz'in Benfica takımıyla 1-1 berabere kalarak lig mücadelesine puanla başlayan siyah-beyazlı takım, rakibini yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Beşiktaş'ta Dinamo Kiev karşılaşması öncesi Oğuzhan Özyakup'un sakatlığı bulunuyor.

Siyah-beyazlı takımın rakibi Dinamo Kiev, gruptaki ilk maçında İtalya temsilcisi Napoli'ye 2-1 mağlup olmuştu.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ EVİNDE TARİHİ BİR GÜN DAHA

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla oynayacağı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Vodafone Arena, tarihi günlerinden birini daha yaşayacak.

Siyah-beyazlı takımın Dolmabahçe'deki yeni stadı, Avrupa kupalarındaki ilk ev sahipliğini futbolun en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'ndeki bir maçla gerçekleştirecek.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon Beşiktaş ile Bursaspor arasında 11 Nisan'da oynanan karşılaşmayla hizmete giren Vodafone Arena, kısa sürede tarihi anlara sahne oldu.

DOLMABAHÇE'DE ARKA ARKAYA İLKLER

Beşiktaş, yeni stadında ilk şampiyonluk sevincini de geçen sezon yaşama fırsatı buldu. Dolmabahçe'deki yeni evinin hizmete girmesinin ardından burada 3 karşılaşma yapan siyah-beyazlı ekip, bu maçları kazanmayı bildi. Bursaspor ve Kayserispor maçlarının ardından Osmanlıspor'u konuk eden siyah-beyazlı ekip, 15 Mayıs'taki mücadeleyi 3-1 kazanarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu yeni stadında kutladı.

Siyah-beyazlı takım, Vodafone Arena'daki ilk derbi maçında ise Galatasaray'ı konuk etti. İlk yarıyı 2-0 geride kapayan Beşiktaş, ikinci yarıda başarılı bir dönüş yaptı ve maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Taraftarlar, diğer karşılaşmalarda olduğu derbi mücadelesinde de bu statta tarihi anlara tanıklık etti.

DOLMABAHÇE'DE 2.483 GÜN SONRA ŞAMNPİYONLAR LİGİ HEYECANI

Dolmabahçe'de 2 bin 483 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçı oynanacak.

Beşiktaş, Dolmabahçe'deki son Şampiyonlar Ligi mücadelesini 8 Aralık 2009'da Rusya'nın CSKA Moskova ekibi karşısında verdi. BJK İnönü Stadı'ndaki mücadelede siyah-beyazlı takım rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA'DA 186. MÜCADELESİ

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci haftasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 186. mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı 185 maçın 68'ini kazanıp, 38'inde berabere kalırken, 79 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında rakip fileleri 232 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 261 gol gördü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler