SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş’a Mario Gomez müjdesi

Mario Gomez'in Beşiktaş'tan başka bir takıma gitmesi durumunda sihay-beyazlılar bonservisin yarısını kasasına koyacaktı. Fiorentina'nın satışı 1.1 milyon Euro olarak açıklamasından sonra buna inanmayan ve harekete geçen yönetim, rakamın 7 milyon Euro olduğunu öğrendi.

Siyah-beyazlılar, Alman yıldızı kiralarken, Fiorentina ile yapılan sözleşmeye, “Gomez, başka bir kulübe giderse, bonservis bedelinin yarısını Beşiktaş alır” maddesi koydurmuştu. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra tecrübeli golcünün transferi Wolfsburg’la sonuçlanırken, Fiorentina satış bedelini 1.1 milyon Euro olarak açıklamıştı.

Sabah’ın haberine göre, siyah-beyazlılar rakamın 7 milyon Euro olduğu resmi bilgisine ulaştı. Olay şöyle gelişti: Siyah-Beyazlı yönetim gurbetçi bir Beşiktaş taraftarı vasıtasıyla Almanya Futbol Federasyonu ve Bundesliga Kulüpler Birliği’ne bir yazı göndererek Gomez’in bonservis bedelini sordu. Gelen yazılı cevapta satış bedelinin 7 milyon Euro olduğu belirtildi. Bu gelişmenin ardından 3.5 milyon Euro’nun ödenmesi için Fiorentina ile temasa geçilirken, hukuki süreç de başlatıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler