SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta derbi primi 450 bin TL

Siyah-Beyazlı yönetim, bugünkü tarihi derbinin kazanılması halinde takıma dağıtılacak prim miktarını açıkladı.

Yönetim kuruluyla geçen gün bu konuyu görüşen Başkan Fikret Orman’ın, Vodafone Arena’dan 3 puanla çıkılması halinde oyunculara kişi başı 25 bin TL dağıtılacağını açıkladığı bildirildi.

Bu gelişme sonrasında eğer Beşiktaş bu akşamki maçı kayıpsız geçerse yönetimin kasasından 18 kişi için toplamda 450 bin TL çıkacak.

GALATASARAY KARAR DEĞİŞTİREBİLİR

Normalde Beşiktaş derbisinde galibiyete prim vermeyi düşünmeyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, bu konuda kararını değiştirebileceği öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve kurmayları, Vodafone Arena'daki Beşiktaş derbisinde Galatasaraylı oyuncuları ve teknik ekibi yalnız bırakmayacak.

Tam kadro Dolmabahçe'ye gidecek olan Galatasaray yöneticilerinin, Florya'da cuma günü takımla bir görüşme yaptıkları öğrenildi.

Normalde derbide galibiyete prim vermeyi düşünmeyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, "Siz bu maçı kazanın, biz bugüne kadar sorumluluklarımızı nasıl yerine getirdiysek, bunu da yerine getiririz" diyerek, sürpriz bir primin olabileceğinin sinyallerini verdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler