SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Demirkol: 'Mario Gomez Beşiktaş'a dönebilir'

Mehmet Demirkol, NTVSpor'da Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. Demirkol ayrıca çok konuşulacak Mario Gomez iddiasında bulundu.

"MARIO GOMEZ ÇOK PİŞMAN"

Mario Gomez'in bonservisi 9 milyon euro ise bu konu bu şekildeyse Almanya'da gerekli bilgileri alırsın. Bu iş başka bir yere gidebilir. Gomez, Beşiktaş'a dönmediği için pişman. Bu başka bir bilgi. Hatta dönmek isteyebilir. Burada Beşiktaş'ın vereceği karar önemli. Ben olsam devre arasında hemen geri alırım.

"GOMEZ GELMEK İSTİYOR, BİLİYORUM"

Gomez pişman yani, bunu biliyorum. Gazeteciyiz biz, bilgi alırız. Başka bir oyuncu olsa, 'Zamanında beni tercih etmedi' diyebilirsin. Gomez'den bahsediyorsan, sen de onu istiyorsun, alabiliyorsan alırsın. Olabiliyorsa olsun.

"4,5 MİLYON EURO YERİNE GOMEZ'İ ALSIN"

Aboubakar kötü değil, iyi bir oyuncu ama Gomez'in özellikleri yok. Beşiktaş, Fiorentina'dan alacağı 4,5 milyon euro yerine Gomez'i alsın. Bu rakamı dünyada bir yerde doğrulatabilirsin, orası da Almanya. Her yerde kaçak olur ama Almanya'da olmaz.

"ŞENOL HOCA, BUNU İSTEDİ"

Şenol hoca düşük tempo istedi. Bir şekilde düşük tempoyla idare edelim ve bir şekilde skoru alırız dedi. Beşiktaş'ı diğer takımlardan ayıran fark bir antrenör takımı olması. Antrenörün istediklerini yapıyor.

"DUSKO TOSIC ÇOK GELİŞTİ"

Tosic'in kahramanca çıkardığı iki pozisyon var. Bir de iki kritik pozisyon var. Muğdat'a yaptığı pozsiyon net faul. İlk 4 haftada en çok gelişme gösteren oyuncu Tosic'tir. Tosic ağır bir oyuncu değil. Çok hata yapar diyebilirsiniz ancak ağır değil.

"YAN PAS 5'İ GEÇEMEZ"

Kontrol oyununu istatistiklerde de görebiliriz. Şenol, yan pası 5 taneyi geçmeyecek düşüncesi vardır. Şenol hoca yan pası müsade etmez.

"CANER VE GÖKHAN İYİ DEĞİL"

Gökhan Gönül ve Caner'in gerçek performanslarına ulaşması halinde Gökhan İnler- Atiba ile oynayabilirsin. Gökhan formunun çok gerisinde. Caner'de henüz iyi durumda değil.

"ACAYİP VURUYOR"

Talisca bir forvet arkası değil. Talisca, ikinci forvet. Tam bir sniper. Acayip vuruyor. Çok özel vuruyor ancak oyun kuruculuk yok. Özel bir oyuncu olacak.

"ATİBA-OĞUZHAN İKİLİSİ..."

Orta sahanın bu yapılanması içerisinde sorunları var. Gökhan İnler çok iyi oynamasına rağmen Atiba-Oğuzhan ikilisindeki hücum performansını gösteremez.

"OĞUZHAN YOKKEN..."

Oğuzhan ve Sosa yokken Gökhan İnler topu atıyor ancak nereye atıyor. Cenk dışında bir opsiyonu yok.

"TALİSCA İKİNCİ FORVET"

Gökhan İnler ile Sosa olsa veya Oğuzhan ile Talisca olsa sorun yok fakat bu şekilde olmaz. Talisca, orta saha değil fakat ikinci forvet olarak çok iyi.

"TAKIM ÇOK DEĞİŞTİ"

Bu takım bu kadar değişti. Teknik direktörün değiştiğini düşünün. Bu takım bu durumda olamazdı. Hiçbir teknik adam da şampiyon olduğu kadroyu bu kadar değiştirmek istemez.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler