SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deivid de Souza: 'Talisca, Rivaldo gibi'

Fenerbahçe ve Sporting Lisbon'un eski golcüsü Deivid de Souza, Anderson Talisca'nın her açıdan kendisine Rivaldo'yu hatırlattığını söyledi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Deivid, Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca hakkında Portekiz basınına konuştu.

O Jogo'ya Talisca hakkında gelen soru üzerine bir dönem Sporting Lisbon'da da oynayan Deivid, "Talisca, Cruzeiro'da bizim de ajandamızdaydı. Fakat, durumu biraz karmaşıktı. Benfica'nın istediği fiyat çok yüksekti. Corinthians'ta finansal durumlar da kritik olunca Talisca'yı alamamıştık." dedi.

Bu cevap üzerine O Jogo gaztesi, Beşiktaş'tan öcne Anderson Talisca'yı Shanghai SIPG, Liverpool ve Wolverhampton'ın da istediğini, ancak Shanghai ile Liverpool'un da çok yüksek kiralama bedelleri nedeniyle vazgeçtiğini ekledi.

Deivid, "Talisca'nın yetenekleri inanılmaz. Muhteşem bir oyuncu olacak, bana her açıdan Rivaldo'yu hatırlatıyor. Stili, oyun görüşü. Türk futbolunda çok başarılı olacağına inancım tam." diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan, teknik direktörlük kariyerine başlayan Deivid'in eylül ayından beri Estoril'de gözlemci antrenör olarak bulunduğu, bundan sonra sırasıyla Real Madrid, Lyon ve Fenerbahçe'de de olacağı ifade edildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler