SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Talisca'ya milli takım yolu açıldı

Eski takımı Benfica’yı frikikten avlayan Talisca’ya Brezilya Milli Takımı yolu açıldı. Brezilya basını, stiliyle Rivaldo’ya benzetilen genç yıldızın teknik patron Tite tarafından Bolivya ve Venezüella kadrolarına alınması gerektiğini yazdı.

Beşiktaş’ın Devler Ligi’nde Benfica’dan puan kopardığı maçta eski takımını kahreden golü kaydeden Anderson Talisca’ya Brezilya Milli Takımı yolu açıldı. Top sürüşü ve frikik tekniğiyle Brezilya’nın efsane oyuncularından Rivaldo’ya benzetilen 22 yaşındaki orta sahanın 45 dakikalık Benfica maçı performansı Brezilya teknik patronu Tite’nin de dikkatini çekmişe benziyor. Ülke basını, daha önce milli takıma çağırılan ancak forma şansı bulamayan Beşiktaşlı yıldızın Tite tarafından Dünya Kupası Elemeri’nde oynanacak Venezüella ve Bolivya maçları kadrosuna alınması gerektiği görüşünü aktardı.

‘Avrupa’yı sallayacak’

Brezilya Olimpiyat Takımı’nı çalıştıran Rogerio Micale ile arasında sorunlar olması sebebiyle Talisca’nın Rio 2016 kadrosuna giremediğini savunan gazeteler, Tite’nin göreve gelmesiyle genç oyuncunun Renato Augusto’ya alternatif olarak maç kadrosuna alınabileceğini savundu. Oyuncunun Benfica’da da başarısız olma sebebini teknik patron Jorge Jesus’la yaşadığı tartışmaya bağlayan Sambacılar, Talisca’nın süper başlayan Beşiktaş kariyeri ile birlikte yükselişe geçeceğini ve Avrupa’nın gözde orta sahalarından biri halinde geleceğini iddia etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler