SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner Erkin’den Şampiyonlar Ligi yorumu

Beşiktaş'ın yeni transfer Caner Erkin, BJK TV'de katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Inter'e transferini ve ayrılışını anlatan Caner Erkin, 'Hedeflerim vardı, Avrupa'ya transfer oldum. Hoca değişikliği oldu, De Boer beni takımda görmek istemediğini söyledi.De Boer daha idmana çıkmadan, önyargılı bir şekilde beni takımda istemediğini söyledi. Ben de oynamak isteyen bir oyuncuyum' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'a gelmesini ve transfer sürecini değerlendiren Erkin, 'Avrupa'dan da teklifler vardı. Beşiktaş beni çok istedi, bunu hissettirdiler. Beşiktaş'a en iyi şekilde hizmet edeceğim. Galatasaray'da ve Fenerbahçe'de oynadım. Oraların da ekmeğini yedim. Bu transfer sürecinde, benim evleneceğim kadına, aileme çirkin bir şekilde hitap edildi. Vicdanlılar ile vicdansızlar var. Onların ellerini vicdanlarına koymalarını istiyorum. Onların da kızları var, aileleri var. Bizi eleştireceklerse, futbolumuzla eleştirsinler. Ben takım değiştirdiğim için her zaman küfür yemek zorunda değilim. Söylediklerine dikkat etsinler' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a gelmeden önce Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül ile konuştuğunu söylen Caner Erkin şöyle devam etti.

[Caner Erkin resmen Beşiktaş'ta](https://www.mynet.com/caner-erkin-resmen-besiktasta-100225-myspor)

'Gelmeden önce Gökhan ile de görüştüm. Oğuzhan ile de baba-oğul gibiyiz. O bana baba der. Beşiktaş taraftarını çok yakından biliyorum. 14 yaşında Beşiktaş'a seçmelere gelmiştim. 1 hafta tesislerde kalmıştım. Biz diğer takımlarda da oynadık. Beşiktaş taraftarı inanılmaz yaratıcı, o zaman da söylüyorduk. Ben açıkta da oynayabiliyorum. Adriano da öyle. Birbirimizle didişmemiz değil de, rekabet etmemiz çok güzel bir şey. Şenol hoca ile bugün şakalaşmamızı da yaptık. Nerede oynayacaksın falan diye. Çok güzel bir şey. Beşiktaş her zaman zirveye oynamalı ve şampiyon olmalı. Şampiyonlar Ligi'nde de başarı için kaliteli bir kadro olması lazım. Kura çekimini canlı izledim. Son 2'ye kaldığında bu grup geçti içimden. Ama Şampiyonlar Ligi, kolay bir takım yok. Ben golden ziyade asist yapmayı daha çok seviyorum. Santraforlarımız da çok iyi, umarım onları gol kralı yaparım.'

Caner Erkin Beşiktaş'ta 88 numaralı formayı giyeceğini de söyledi.

Çocukluğunda da futbol oynadığını belirten Caner Erkin, 'Küçükken kimse büyüklerle oynayamazdı. Ben çok sert şut çekerdim, o yüzden alırlardı beni' dedi.

En büyük özelliğinin sol ayağı olduğunu söyleyen Beşiktaş'ın yeni transferi 'En büyük özelliğim sol ayağım. Sol ayağımla topu istediğim yere atabiliyorum' ifadelerini kullandı.

İlk kez Nevzat Demir'de kalmayacağını belirten Erkin, 'CSKA Moskova'da oynarken, Serdar Özkan Beşiktaş'ta oynuyordu. O zaman 2-3 gün Nevzat Demir'de kalmıştım. İlk defa değil' dedi.

Televizyonun canlı yayında "Senden bir kartal pençesi rica edebilir miyiz?" teklifine Caner Erkin, Onu şimdi yapmasak? Şu anda yapmasam daha iyi olur. Daha sonra... diye yanıt verdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler