SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zanetti'den Caner Erkin açıklaması

İnter Asbaşkanı Javier Zanetti, takımdan ayrılıp Beşiktaş’la anlaşmaya yakın olan Caner Erkin konusunda konuştu: De Boer'ın kararı...

Şampiyonlar ve Avrupa Ligi kuraları için Monaco’da bulunan İnter Asbaşkanı Javier Zanetti, milli futbolcu Caner Erkin’in son durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Siyah-Beyazlılar’ın radarında bulunan başarılı futbolcunun İnter macerasının kısa sürebileceğini belirten Zanetti, bu konuda Kartal’a açık kapı bıraktı.

Arjantinli efsane, tecrübeli oyuncu hakkında, “Caner’in kalitesinden kimsenin şüphesi yok. Zaten sezon başında onu bu nedenle transfer ettik. Fakat sonradan gelişen olaylar bu transfere farklı bir boyut kazandırdı. Şu an işin teknik boyutunu yeni hocamız Frank de Boer daha iyi biliyor. Caner’le ilgili kararı da o verecek. Kadroda düşünmüyorsa konuyla ilgili biz fazla bir şey söyleyemeyiz. Hocanın kararıdır, umarım kariyerini iyi bir takımda devam eder” şeklinde konuştu.

‘BEŞİKTAŞ'IN GRUBU ÇOK KARIŞIK’

Zanetti, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın iyi bir kura çektiğini de sözlerine eklerken, “Ama Beşiktaş gerçekten zor bir grupta. Benfica, Dinamo Kiev ve Napoli oldukça güçlü takımlar. O grupta her şey çok karışık” ifadesini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler