SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş: 'Cüneyt Çakır baskıdan etkilendi’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakemlerin baskılardan etkilendiklerini ve bunda Cüneyt Çakır'ın bir ayrıcalığının olmadığını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın geneline baktıklarında kazanmayı hak eden taraf olduklarını söyledi. Necip Uysal’ın ikinci sarı kartını gördüğü pozisyonda ayağının kaydığını dile getiren deneyimli teknik adam, Ali Çamdalı’nın 3 kere atılması gerektiğini söyledi.

[Atiker Konyaspor 2 - 2 Beşiktaş](https://www.mynet.com/atiker-konyaspor-2-2-besiktas-100038-myspor)

Şenol Güneş’in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

“Bütün oyuncular oyun disiplini içinde elinden gayreti gösterdi. 10 kişi olmamıza rağmen kazanmak için oynadık. Yediğimiz 2 gol de çok basitti. Büyük takım olarak bunları düzeltmemiz lazım. Oyunu olgunlaştırmaya çalışan, yönetmeye çalışan, kazanmaya çalışan taraf bizdik. 2 puan kaybettik, üzgünüz. 10 dakikalık bölüme bakılırsa maç da kaybedebilirdik; ama deplasmanda bu kadar iyi oynadıktan sonra 2 puanı kayıp olarak görüyorum. ”

“Ali Çamdalı’nın 3 defa atılması lazımdı. Baskı etki yapıyor Türkiye’de. Hakemin kim olduğu önemli değil. İyi hakem olduğnuu zaten söylüyoruz. Baskılar etkili oldu. Necip’in kafaya çıktığı pozisyonda kart gösterebilirdi.”
“Ben bir maç oynadım bitti. Şimdi milli takıma giden oyuncular var. İzinden gelsinler, gelecek maçlar bakacağız.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler