SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner Erkin transferinde Şükran Ovalı faktörü

Beşiktaş sol bek transferinde büyük bir sürprize imza attı. Gökhan Gönül'ü kadrosuna katan Beşiktaş, Inter'in gözden çıkardığı bir başka eski Fenerbahçeli Caner Erkin ve kulübüyle de her konuda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi bittikten sonra bedelsiz olarak Inter'e giden ancak Mancini sonrası göreve getirilen Frank de Boer'in gözüne giremeyen Caner'i kiralamk için Inter ile de el sıkışan Siyah-Beyazlalıların bu transferinde ünlü oyuncu Şükran Ovalı'nın da rolü büyük...

Caner Erkin, aşk yaşadığı ünlü oyuncu Şükran Ovalı'nın milli oyuncunun Türkiye'ye dönmesinde ve Beşiktaş'a transferinde önemli rol oynadığı kaydedildi.

Güzel oyuncu şimdilerde FOX Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Familya dizisinde rol alıyor. Sevgilisinin İtalya’da olmasından dolayı bir ayağı Ayvalık’ta bir ayağı İtalya’da olan Şükran Ovalı, Caner Erkin’in İstanbul’a gelmesiyle rahat bir nefes aldı.

İyi bir Beşiktaş taraftarı olan Ovalı'nın daha önce de sosyal medya hesabından Siyah-Beyazlı forma ile yaptığı birçok paylaşım bulunuyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler