SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Dwight Hardy ile yeniden anlaştı

Trabzonspor Medical Park, bu sezon sergilediği performansla takımın 1 numaralı yıldızı haline gelen ve çok sayıda Avrupa kulübünden teklif alan Dwight Hardy'nin sözleşmesini 2 yıl uzattı.

FIBA Eurochallenge’da final oynayan ve Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) play-off potasında bulunan Trabzonspor Medical Park, yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Bordo mavili yönetim, iç transferde yıldız oyuncusu Dwight Hardy ile yeniden anlaştı. Özellikle FIBA Eurochallenge'de sergilediği performansla Avrupa çapında ses getiren ABD'li oyun kurucu, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

TRANSFERİ MUHARREM USTA DUYURDU

Dwight Hardy'nin takımda kaldığı haberini duyuran isim ise bordo mavili takımın sponsoru olan Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta oldu. Usta, Twitter hesabından, "D.Hardy. İsteyeni çoktu. Ama.. O Trabzonspor MP'nin yıldızıydı ve 2 yıl daha bizimle olacak. Şimdi sıra diğerlerinde" diye yazdı.

29 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Dwight Hardy bu sezon TBL'de forma giydiği 29 maçta 16 sayı, 1.3 ribaund ve 2.9 asist ortalamaları ile oynadı.

Trabzonspor Medical Park geçtiğimiz günlerde de Boşnak pivot Andrija Stipanovic'le sözleşme yenilemişti.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler