SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

F.Bahçe, G.Saray'ın eski hocasıyla anlaştı

Euroleague finalinin ardından sarı-lacivertlilerde yeni hoca arayışı başladı.

F.Bahçe’nin 18’de 18 yaparak geldiği Basketbol Kadınlar Avrupa Ligi finalinde ezeli rakibi G.Saray’a kaybetmesi, İspanyol coach Roberto İniguez’in sonunu hazırladı. Sarı-Lacivertli takımın yenilgisiz finale gelmesine rağmen beklenen oyun kalitesi standartlarının tutturulamaması bir süredir yönetimi de rahatsız ediyordu.

Oyuncuların, hocaları İniguez’i sevmedikleri ve saygı da duymadıkarı yönünde dedikodular da ayyuka çıkmıştı. Bu olumsuz durumun sahaya da yansıması ve Avrupa Ligi finalinin ezeli rakibe kaybedilmesinin ardından düğmeye basıldı. F.Bahçe yönetiminin, turnuvayı izlemek üzere Ekaterinburg’da bulunan Basketbol Kadın Milli Takımı Başantrenörü ve aynı zamanda Mersin BŞB’yi de çalıştıran Ceyhun Yıldızoğlu ile temasa geçtiği öğrenildi. Asbaşkan Mahmut Uslu’nun Yıldızoğlu ile Rusya’da bir öngörüşme yaptığı belirtildi.

GALATASARAY’I ÇALIŞTIRMIŞTI
Prensip anlaşmasına varan iki tarafın İstanbul’da yeniden bir araya geleceği ve yeni sezondan itibaren ünlü çalıştırıcının takımın başına getirileceği kaydedildi. Bu arada Ceyhun Yıldızoğlu, iki sezon önce G.Saray Kadın Basketbol Takımı’nı çalıştırmıştı.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler