SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anadolu Efes son çeyrekte yıkıldı

THY Euroleague A Grubu'nda Anadolu Efes deplasmanda grup birinciliği için Real Madrid'le karşı karşıya geldi.

Maça temsilcimiz oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Topu hücumda iyi paylaşan Anadolu Efes ilk periyotta 25 sayı bulmasını bildi. Ancak Real Madrid de hücumda oldukça önemli bir performans sergiledi. İspanyol ekibinin dış atışları etkili olmasa da pota altından skorlar buldu ve ilk çeyrek 25-25 sona erdi. 

İkinci periyotta da aynı tempo ve heyecan devam etti. Bu bölümde dış atışlardan da isabet bulmayı başaran Real Madrid skor anlamında çok az da olsa öne geçti. Ancak Anadolu Efes hiç bir zaman maçtan kopmadı. İlk yarı sona erdiğinde ise temsilcimiz soyunma odasına 47-43 geride gitti. 

Üçüncü çeyrekte ise temsilcimizi skorun içinde tutan Matt Janning'in arka arkaya bulduğu dış atışlar oldu. Real Madrid ise Bourousis ve Rivers'la skora tutunmasını bildi. Anadolu Efes üçüncü çeyreğin sonlarına doğru sayı atamasa da savunmasını daha da sertleştirdi. Ancak son anlarda ev sahibi ekip arka arkaya üçlükler buldu. İspanyol temsilcisi hızlı hücumlarla da bir seri buldu ve farkı yedi sayıya kadar çıkardı. Final periyoduna ise Anadolu Efes 69-61 geride gitti. 

Son çeyreğe ise Real Madrid oldukça hızlı bir giriş yaptı. Yine hızlı hücumlarla etkili olan Madrid ekibi farkı çift hanelere kadar çıkartarak durumu 75-61 yaptı. Ev sahibi ekip son çeyrekte kurduğu üstünlükten sonra Anadolu Efes'in maça girmesine bir daha izin vermedi. Böylelikle temsilcimiz maçtan 90-70 mağlup ayrıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler