SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdurrahim Albayrak: Bizim taraftarımız...

Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç'in cenazesinin bulunduğu Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gelen Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak cenaze işlemleriyle ilgilendi.

Albayrak, Adli Tıp Kurumu çıkışında basın mensuplarına açıklama yaptı. Sırbistan taraftarlarına ve Kızılyıldız takımına başsağlığı dileğinde bulunan Albayrak, "25 yaşında gencecik bir insan hayatını kaybetti. Kızılyıldız kulübüne ve ülkesine başsağlığı diliyorum. Bizim taraftarlarımız olaya hiç karışmadı. Bunun sevincini yaşıyorum. Sabahtan bu yana Kızılyıldız kulübünden kimse olmamasına rağmen kendi cenazemiz gibi bu cenazeyi takip ettik, hazırladık. Akşam saat 18.30 uçağıyla Sırbıstan'a gönderilecek. Kızılyıldız taraftarlarına, kulübüne başsağlığı diliyorum. Böyle bir olayın olması bizim ülkemizi de üzmüştür. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı." dedi. Albayrak basın mensuplarının 'Olayın nasıl olduğu' şeklindeki soruya ise, "Kendi Sırp taraftarlar arasında çıkan bir olayın sonucu. Hepimizin başı sağ olsun" şeklinde cevapladı.

DÜN AKŞAM BIÇAKLANMIŞTI

Olay, dün akşam Abdi İpekçi Spor Salonu 1 No'lu kapı önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Galatasaray Liv Hospital'ın Kızılyıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 25 yaşındaki Marko İvkoviç kalbine ve akciğerine aldığı bıçak darbesi sonrası ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İvkoviç, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen saat 23.40'ta kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler