SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte saniye saniye olay anı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray-Kızılyıldız maçından sonra kalbinden bıçaklanarak öldürülen Sırp taraftar Marko İvkoviç'in başka bir Sırp tarafından öldürüldüğünü açıkladı.

Galatasaray Liv Hospital'ın Kızılyıldız ile dün akşam oynadığı basketbol maçı öncesinde çıkan olayda, kalbinden bıçaklanan Sırp taraftar hayatını kaybetti. 

Olay, Abdi İpekçi Spor Salonu 1 Nolu kapı önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Galatasaray Liv Hospital ile Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız arasında oynanacak Turkish Airlines Euroleague basketbol karşılaşması öncesinde, 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli taraftar iddiaya göre, başka bir Kızılyıldız taraftarı tarafından henüz belirlenemeyen bir nedenle kalbinden bıçaklandı.

SIRP TARAFTARA KALBİNDEN BIÇAK

HASTANEYE KALDIRILDI AMA...

İvkoviç, kalbine aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Marko İvkoviç, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen saat 23.40'ta kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sırp taraftarın cansız bedeni hastaneden alınarak cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ "ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA DEVAM ETMEKTEDİR"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Marko İvkoviç'in hayatını kaybettiği olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

"21.11.2014 günü Galatasaray ve Kızılyıldız takımları arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası öncesinde maça giriş biletleri bulunmayan Kızılyıldız taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında uzaktan taş ve şişe atmak suretiyle olaylar çıkmıştır. Arada bulunan emniyet güçleri sayesinde birbirlerine yaklaşamayan taraftarlardan Kızılyıldız taraftarları emniyet güçleri tarafından salon civarından uzaklaştırılırken kendi grubu içinde bulunan bir Kızılyıldız taraftarının bıçakla yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır. Bahse konu olay ile ilgili görevlilerimiz tarafından çok yönlü soruşturma devam etmektedir."

OLAY GÖRÜNTÜSÜNDE BİR ŞAHIS "MURAT, KAP BIÇAĞI GEL!" DİYE SESLENİYOR

Öte yandan, sosyal medyada olayın görüntülerinin yer aldığı bir videoda, olayların seyrini değiştirecek bir konuşma yer alıyor.

Bilet bulamadıkları için olay çıkaran ve polisin müdahalesinin ardından salonun karşısındaki yola geçen Sırp taraftarlar, ellerindeki meşaleleri ve taşları Galatasaray taraftarlarının bulunduğu bölüme attı. Bu sırada sarı kırmızılı taraftarlar arasında bulunan bir kişinin önce, "Kim bunlar?" diye sorduğu, ardından da, "Murat, kap bıçağı gel" diye seslendiği dikkat çekti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler