SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray-Barcelona maçları ne zaman?

Euroleague'de çeyrek finale kalan Galatasaray Liv Hospital'ın, bu turdaki rakibi Barcelona ile yapacağı maçların programı belli oldu.

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turunu F Grubu'nda dördüncü olarak tamamlayıp play-off çeyrek final etabına kalan Galatasaray Liv Hospital'ın, bu turdaki rakibi Barcelona ile yapacağı maçların programı belli oldu.

E Grubu'nu lider olarak tamamlaması nedeniyle Barcelona'nın ev sahibi avantajını elinde bulundurduğu ve 3 galibiyete ulaşacak takımın Dörtlü Final'e kalacağı eşleşmede ilk iki maç İspanya'da oynanacak.

Barcelona, 15 Nisan Salı günü TSİ 20.00'de, 17 Nisan Perşembe günü TSİ 22.00'de oynanacak ilk iki maçta Galatasaray Liv Hospital'ı Palau Blaugrana'da konuk edecek. Ardından serinin üçüncü maçı, 20 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. İlk 3 maçta 3 galibiyete ulaşan takım olmaması halinde, serinin dördüncü maçı 22 Nisan Salı günü saat 21.45'te yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Yine gerekmesi halinde serini son maçı 25 Nisan Cuma günü TSİ 21.45'te İspanya'da oynanacak.

- Çeyrek final eşleşmeleri THY Avrupa Ligi'nin 16-18 Mayıs tarihlerinde İtalya'nın Milano kentinde yapılacak Dörtlü Final'ine kalabilmek için mücadele verecek 8 takımın eşleşmeleri belli oldu.

Top 16 turunun ardından gruplarında ilk 4 sırayı alan ekiplerin çapraz eşleşmesiyle oluşan play-off çeyrek final etabında, Galatasaray Liv Hospital ile Barcelona'nın yanı sıra, Real Madrid ile Olympiakos, CSKA Moskova ile Panathinaikos ve EA7 Emporio Armani ile Maccabi Electra kozlarını paylaşacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler