SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım, Olmpiakos'lu oyuncuları tek tek tebrik etti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Euroleague finalini kazandıktan sonra Olympiakos'lu basketbolcuları tebrik etti. Bu hareket, Yunan basınının beğenisini kazandı.

Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe, Olympiakos'u yenerek kupanın sahibi oldu. Maç sonunda büyük sevinç yaşanırken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hareketiyle Yunan basınında beğeni topladı.

TEK TEK TEBRİK ETTİ

Yıldırım, karşılaşma sonunda parkede Olympiakos'lu basketbolcuları tek tek tebrik ederek ellerini sıktı.

Büyük jest!

Sinan Erdem Salonu’nu dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, Olympiakos’a büyük bir jest yaptı. Sarı-lacivertliler, Yunan ekibinin teknik heyeti ve oyuncuları ikincilik kupasını alırken, kırmızı-beyazlıları ayakta alkışladı.

NEWSİT: "KÖTÜ BİR GECE"

Ülkenin önemli gazetelerinden Newsit, tecrübeli oyuncu Vassilis Spanoulis'in fotoğrafını koyduğu manşete, "Kötü bir gece" başlığını attı. Newsit ayrıca, Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'in Euroleague'deki 9. zaferine ulaştığını da belirterek, "Fenerbahçe sert savunmasıyla Olympiakos'a geçit vermedi" ifadelerini kullandı.

ETHNOS: "ENERJİSİ TÜKENMİŞ BİR OLYMPİAKOS"

Ethnos gazetesi ise, "Parkede enerjisi tükenmiş bir Olympiakos vardı. Böyle bir takımın karşısında da Fenerbahçe'nin galibiyeti kaçınılmazdı" dedi.
Mağlubiyet sonrası eleştirilerin hedefinde olan Olympiakoslu oyuncu Giorgos Printezis'in de sözlerine yer veren gazete, "Fenerbahçe üst üste finale kalan bir takım.
Bu konu üzerinde fazla durmak istemiyorum. Eleştiriler olacaktır, beni de suçlayabilirler sorun değil. Yenilgiye şanssızlık demek istemiyorum ama finallerde biraz da şans lazım" şeklinde yazdı.

KATHİMERİNİ: "OLYMPİAKOS'U DURDURAN FENERBAHÇE AVRUPA ŞAMPİYONU"

Kathimerini de, Fenerbahçe'nin Euroleague'de şampiyonluğa ulaşan ilk Türk takımı olduğuna vurgu yaparak, "Olympiakos'u durduran Fenerbahçe Avrupa şampiyonu" başlığını attı.
Bu arada Final-Four'un en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Ekpe Udoh'un da Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olduğu vurgulandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler