SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar zaferi değerlendirdi

THY Euroleague'de Olympiakos'u farklı mağlup ederek şampiyon olan Fenerbahçe'de zaferin mimarları maç sonrası açıklamalarda bulundu.

THY Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçeli basketbolcular, sıcağı sıcağına şampiyonluğu değerlendirdiler.

İşte o açıklamalar!

EKPE UDOH

"Tanrı beni seviyor, dün doğum günümdü ailemleydim, bugün en büyük kupa elimde çok mutluyum. Bütün Türk taraftarları ve Fenerbahçe'yi çok seviyorum. MVP oldum, çok teşekkür ediyorum, tanrım beni buralara getirdi çok mutluyum."

Maçtan sonraki basın toplantısında ise şunları söyledi:

"Sağlıklı bir şekilde buradan çıktık. Pana, Real Madrid'i geçtik. Bu akşam da burada kazandık. Oyuncularımız sakin kalmayı başardılar. Taraftarlarımız fenomen derecesinde muhteşemdiler.

Karşımızdaki kim olursa olsun fark etmez. Annem de olsa karşımda aynı olur.

Tutkulu bir şekilde savunma yapıyoruz. MVP seçenlere de teşekkür ediyorum. Yanımda olan beyefendi (Obradovic) bunları hak ediyor.

BOGDAN BOGDANOVIC

Öncelikle tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Tüm takımın kalması çok önemliydi ve inandık. Fenerbahçe taraftarına, organizasyona, başkana, tüm teknik kadroya, aileme ve bize inanan herkese teşekkür ediyorum

Obradovic bir efsanedir. Obradovic tarihinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Belki onun için sıradan bir şampiyonluktu, en kolay kazandığı şampiyonluktu.

Türkiye Ligi var daha. Kutlayacağız ama bu seyirciye, bu insanlara saygı duymamız lazım. Sezonu iyi bitirmemiz lazım en önemlisi bu"

NIKOLA KALINIC

Şampiyonluğu kazandık en önemli şey bu bizim için MVP önemli değil, kimin olacağını hiç düşünmedik. Oyun sistemimizi çok seviyoruz, kameralar bizim üzerimizde böyle olduğu için çok mutluyuz.

Harika bir duygu. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Final maçını sürekli düşündük, tek ribauntla kaybettiğimiz finali sürekli düşündük. Kutsanmış gibi hissediyorum. Şu ana harika hissediyoruz. İnanılmaz bir duygu. Şu anda bir rüyada gibiyim. Obradovic her zaman bize ne yapmamız gerektiğini söyledi. Onunla ileri bakacağız

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler