SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım şampiyonluk sonrası patladı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Euroleague şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe TV'ye konuştu. Aziz Yıldırım, söylemek istediği çok şey olduğunu ancak bunları kongreye sakladığını ifade etti. Önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Doğuş Grubu ile sponsorluk anlaşması yapabileceklerini açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Euroleague şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe TV'ye konuştu. Aziz Yıldırım uzun süredir konuşulan Doğuş - Fenerbahçe işbirliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, sponsorluk anlaşması yapabileceklerini söyledi.

İşte Yıldırım'ın maç sonu açıklamaları:

"19 senedir başkanlık yapıyorum ve bu sürede amatör şubelere hep destek verdim. Geldiğimde 4. - 5. oluyorduk. Murat Ülker ve ailesine buradan teşekkür ediyorum. Biz basketbolda yükselmeyi onunla yaptık. Bundan sonra Fenerbahçe'nin hedefi, bu tesadüfi başarı değildir, kalıcıdır. Çok büyük hatalar yapmazsak buralarda kalacağız. Doğuş ile beraber olursak, F.Bahçe basketbol takımı hep bu başarıları kazanır. Bu başarı her yıl Final Four'a katılmaktır."

3 Temmuz vurgusu!

Biz 2006'dan beri devamlı darbe yedik. FETÖ 2006'da başlayarak önledi. 2 defa şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik. Başka bir kulübün başına bunlar gelseydi, kulüp kalmazdı. Çok şey konuşucağım ama bunları kongreye sakladım. Aziz Yıldırım'ın istifa edip gitmesi kolaydır ama, bugüne kadar getirdiği işleri silmek zordur. Bunu da herkes anlayacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarına hayırlı olsun. Başka takımı tutanların da bu takıma sahip çıkması lazım."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler