SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vesely: 'Kaldı tek maç'

Real Madrid karşısında 12 sayı, 3 ribaund ve 3 asist rakamlarıyla oynayan Jan Vesely, 84-75'lik galibiyetten sonra konuştu ve finalde karşılaşacakları Olympiakos maçını değerlendirdi.

Real Madrid karşısında 12 sayı, 3 ribaund ve 3 asist rakamlarıyla oynayan Jan Vesely, 84-75’lik galibiyetten sonra konuştu.

Vesely, "Savaşmamız gerektiğini biliyorduk. İnişlerimiz ve çıkışlarımız oldu ama kolay olmadı! Tek maçımız kaldı artık! İki tane Final Four oynadık bu zamana kadar bunlar bize motivasyon sağladı. Çok iyi odaklandık ve 40 dakika boyunca böyle oynadık" dedi.

EKPE UDOH: VESELY İLE HARİKA BİR İKİLİYİZ

"Harika bir basketbol oynadık. Baştan sona kadar hep oyunun içinde kaldık. Takım arkadaşlarım beni çok iyi besledi. Onlara çok teşekkür ediyorum. ben ve Jan Vesely harika bir ikiliyiz.

Triple double yapacağımı bilseydim belki uğraşırdım yapmak için. Olympiakos çok sert bir takım ama biz hazır olacağız. Olympiakos taraftarlarını o maçta yalnız bırakacağız. Bobby Dixon benim kardeşim"

BOBBY DIXON: GÜVENİMİZ TAM

Ekpe Udoh'tan sonra söz alan Bobby Dixon ise şu sözleri kullandı:

"Kendimi çok iyi hissediyorum. İşimizi yaptık ve kazandık. Hakemden faul problemi yaşadım ama problem olmadı. Takım arkadaşlarım harika oynadı.

Finalde kemdime ve takımıma güvenim tam. Aynı planda hareket edeceğiz ve çok iyi savunma yapacağız"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler