SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Play-off ilk maçlarının MVP'si Bogdanovic

Fenerbahçe'nin Sırp basketbolcusu Bogdan Bogdanovic, THY Avrupa Ligi'nde play-off ilk karşılaşmalarının en değerli oyuncusu seçildi. Karşılaşmayı 23 sayı, 5 ribaunt ve 4 asistle tamamlayan 24 yaşındaki şutör, üç sayılık atışlarda 6'da 5, iki sayılık atışlarda ise 6'da 4 isabetle oynadı.

Fenerbahçe'nin Sırp basketbolcusu Bogdan Bogdanovic, THY Avrupa Ligi'nde play-off ilk maçlarının en değerli oyuncusu (MVP) oldu.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'nin deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos Superfoods'u 71-58 mağlup ettiği karşılaşmada 35 verimlilik puanıyla oynayan Bogdanovic, play-off ilk maçlarının en değerli oyuncusu unvanına layık görüldü.

Karşılaşmayı 23 sayı, 5 ribaunt ve 4 asistle tamamlayan 24 yaşındaki şutör, üç sayılık atışlarda 6'da 5, iki sayılık atışlarda ise 6'da 4 isabetle oynadı.

İspanya'nın Real Madrid takımından Sergio Llull, 23 verimlilik puanıyla ikinci sırada yer aldı. İspanyol oyuncu, Darüşşafaka Doğuş'a 83-75 üstünlük kurdukları maçta 23 sayı ve 6 asistlik performans sergiledi.

MVP değerlendirmesinde bu iki basketbolcuyu, 22'şer verimlilik puanıyla Anadolu Efes'ten ABD'li Tyler Honeycutt ve Rus ekibi CSKA Moskova'da forma giyen Sırp Milos Teodosic takip etti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler