SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Ligden çekildi

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü, Türkiye Basketbol Ligi'nden çekildiğini açıkladı. Önümüzdeki sene ligde Konyaspor yerine İstanbulspor Beylikdüzü yer alacak.

Türkiye Basketbol Ligi'nde sürpriz bir gelişme yaşandı. TBL ekiplerinden Torku Konyaspor, basketbol faaliyetlerini durdurduğunu ve önümüzdeki sezon ligde yer almayacağını bildirdi.

TORKU YERİNE İSTANBULSPOR BEYLİKDÜZÜ

TBF, 2016-17 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) Torku Konyaspor Basketbol yerine İstanbulspor Beylikdüzü yer alacağını açıkladı.

FEDERASYON AÇIKLAMA YAPTI

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"2016-2017 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) yer alacak olan Torku Konyaspor Basketbol Kulübü, Federasyonumuza bir yazı göndererek faaliyetlerini durdurduğunu ve önümüzdeki sezon ligde yer alamayacağını bildirmiştir.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Torku Konyaspor Basketbol'un bu başvurusunu onaylamış ve yerine TB2L Final Grubu'nda üçüncü sırada yer alan İstanbulspor Beylikdüzü'nü davet etmiştir.

İstanbulspor Beylikdüzü kulübü bu davete olumlu yanıt vermiştir.

Bu nedenle;

2016-17 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) Torku Konyaspor Basketbol yerine İstanbulspor Beylikdüzü yer alacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

En Çok Aranan Haberler