SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray taraftarından Obradovic'e tükürük

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasından oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı bir taraftar Obradovic'in suratına tükürdü.

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Galatasaray Odeabank Fenerbahçe'yi ağırladı. Karşılaşmanın 3. periyotunun bitiş düdüğüyle Galatasaray taraftarı sahaya yabancı madde atmaya başladı. Hakemler ve Fenerbahçe takımı atılan yabancı maddeler sonucunda soyunma odasına gitme kararı aldı. Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası Obradovic soyunma odasına girerken sarı-kırmızılı bir taraftarın tükürüklü saldırısına maruz kaldı.

[Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçında olay](https://www.mynet.com/galatasaray-odeabank-fenerbahce-macinda-olay-96983-myspor)

FENERBAHÇE'DEN YAŞANAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Bu Küstahlık Cezasız Kalmamalı

Fenerbahçemiz ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçının dördüncü periyodundan önce çıkan tribün olayları sebebiyle maç bir süre durduruldu.

Olayların en büyük skandalı ise Başantrenörümüz Zeljko Obradovic’e yapılan saygısızlıktı. Dünyaca ünlü antrenörümüz Obradovic, olayların yaşandığı esnada soyunma odasına giderken, sarı kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı.

[Galatasaray Odeabank 65 - 63 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/galatasaray-odeabank-65-63-fenerbahce-96985-myspor)

Yarı final serisinin Ülker Sports Arena’da oynanan ilk 2 karşılaşmasında herhangi olay yaşanmazken; yıllardan beri Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaşanan bu ve benzeri küstahlıklar artık cezasız kalmamalı.

OBRADOVİC'İN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Maç öncesi oyuncularından her şeye konsantre olmalarını istediğini belirten Obradovic, "Maç içinde çok fazla iniş çıkış oldu. Bu durum play-off'larda doğal. Galatasaray Odeabank her zamanki gibi savaştı. Seri başlarken sadece basketbolla ilgili konuşmak istiyordum. Bizim sahamızda oynanan iki maçı ve bu akşamki mücadeleyi izleyen herkes aradaki farkı görebilir. Basketbol dışında tek söylemek istediğim bu. Salı günü hedefimiz kazanarak finale kalmak." diye konuştu.

ERGİN ATAMAN: 'BUNU YAPAN İNSAN DEĞİL'

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic’e yapılan tükürüklü saldırıyı şiddetle kınadı. Sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Ataman, “Değerli meslektaşım Obradovic’in fotoğrafını şimdi gördüm. Bunu kim yaptıysa insan değil. Bu olayı şiddetle kınıyorum!!!” ifadelerini kullandı.


En Çok Aranan Haberler