SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Galatasaray serisi başlıyor

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Play-Off yarı finalinde Fenerbahçe - Galatasaray serisi yarın başlıyor.

Bu sene Basketbol Süper Ligi’nin 50.sezonu ve bu özel sezonda Türk Basketbolu en üst noktaya çıktığı bir dönem geçiriyor. Öyle ki bu akşam başlayacak Play-Off yarı finalinde bir eşleşmeyi Avrupa’da iki numaralı kupanın sahibi Galatasaray ile bir numaralı kupanın finalisti Fenerbahçe oluşturuyor. Diğer eşleşmede ise basketbolu gelenek haline getiren iki kulüp Darüşşafaka ve Anadolu Efes kapışacak. Serilerde 3 galibiyet tur anlamına gelecek.

Play-Off Yarı Finali öncesi bu sayfada oluşturacağımız harita ile sizi basketbolun en güzel dönemine hazır hale getirmeye çalışacağız.

FENERBAHÇE - GALATASARAY ODEBANK SERİSİ

25 MAYIS ÇARŞAMBA

20:00 FENERBAHÇE – GALATASARAY ODEABANK (ÜLKER SPORTS ARENA)

27 MAYIS CUMA

20:00 FENERBAHÇE-GALATASARAY ODEABANK (ÜLKER SPORTS ARENA)

29 MAYIS PAZAR

17:00 GALATASARAY ODEABANK-FENERBAHÇE (ABDİ İPEKÇİ ARENA)

*Gerektiği takdirde 4. ve 5. Müsabakalar 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında oynanacak

Teknik detaylara gelmeden önce konuşulması gereken çokça parametrenin olduğu bir eşleşme. Maçı elbette basketbolcuların elinden çıkacak sayılar belirleyecek fakat onun öncesinde gelişecek her şey derbiyi oluşturan unsurlardır. Bu seri Her şeyden önce müthiş bir özgüven sahibi iki takımın çarpışması olacak. Psikolojik detayları maç günleri salonda göreceğiz. Onun öncesinde somut veriler ise şöyle.

NORMAL SEZON PERFORMANSI

Fenerbahçe sezonu 24 galibiyetle Anadolu Efes’in ardından İKİNCİ sırada bitirdi

Galatasaray Odeabank sezonu 22 galibiyetle ÜÇÜNCÜ sırada bitirdi

PLAYOFF MAÇLARI

Fenerbahçe Muratbey Uşak Sportif’i içerde 79-60 dışarda da 81-64 yenerek, rotasyon yapma fırsatı bularak eledi ve yarı finale yükseldi.

Galatasaray en uzun çeyrek final serisinden çıktı! İlk maçı Pınar Karşıyaka’ya 74-67 kaybeden sarı kırmızılılar geri kalan maçları 65-62 ve 77-62 kazandı. Yarı final için daha fazla efor sarf etmek zorunda kaldı.

En Çok Aranan Haberler