SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahmut Uslu Bogdanovic'in takımdan ayrıldığını açıkladı

THY Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Genel Sekreter ve İkinci Başkan Mahmut Uslu, takımın yıldızı Bogdan Bogdanovic'in gelecek sezon kadroda olmayacağını ve NBA'de forma giyeceğini söyledi.

Fenerbahçe'de transfer ve flaş ayrılık! Fenerbahçe İkinci Başkanı Mahmut Uslu, geçen sezon Euroleague şampiyonluğu yaşayan takımın yıldızı Bogdan Bogdanovic'in ayrıldığını resmen açıkladı.

NBA takımlarından Sacramento Kings ile görüşen Bogdanovic'in geleceği ile ilgili görüşleri sorulan Mahmut Uslu, "Bogdanovic gitti" ifadesi ile vedayı duyurdu.

FENERBAHÇE'DE TRANSFER: "MELLI İLE ANLAŞTIK"

Geçen sezon elde edilen büyük başarıda ciddi payı bulunan pota altı oyuncuları Udoh ve Vesely'nin takımda kalma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Uslu, Brose Baskets Bamberg ile yıldızını parlatan ve bu sezon kontratı sona eren Nicolo Melli ile de anlaştıklarını ifade etti.

Darüşşafaka'dan Brad Wanamaker'ın takıma katılıp katılmayacağının belirsiz olduğunu belirten Fenerbahçe yöneticisi, NBA ekiplerinden Denver Nuggets'ın kadrosuna katmayı planladığı ABD'li guardın kararını NBA'den alacağı teklife göre vereceğini kaydetti.

En Çok Aranan Haberler