SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ekpe Udoh'un futbol etkinliğine taraftarlar gitmedi

Euroleague MVP'si ve Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Ekpe Udoh, futbol oynamak için taraftarları bir etkinliğe davet etti. Maçta Udoh'a katılmaya hak kazanan 25 kişi de etkinliğe gitmeyince Udoh tek başına kaldı.

Fenerbahçe’nin Euroleague MVP’si sempatik yıldızı Ekpe Udoh’un Twitter üzerinden organize ettiği taraftar etkinliğine kimse katılmadı. Twitter’dan şanslı Fenerbahçe taraftarlarıyla futbol oynayacağını ve etkinlik sonunda forma imzalayıp fotoğraf çekileceğini duyuran Udoh’un çağrısına yanıt gelmedi.

Bugün (17 Haziran 2017) gündüz saatlerinde taraftarlara e-postalarınızı kontrol edin ve mesajıma yanıt verin aksi halde yerinizi kaybedeceksiniz yazdı. Daha sonra formasının fotoğrafıyla organizasyonun gerçekleştirileceği yere doğru yola çıktığını paylaşan 30 yaşındaki pivot, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ne gittiğinde hayal kırıklığına uğradı. Etkinlik için adını 25 kişi de etkinliğe katılmazken Udoh, “Ne yazık ki hiç davetlim yok. Sadece ben varım” ifadelerini kullandı.

Online Spor ise Twitter’dan geçtiği haberde “Ekpe Udoh’un çağırdığı şanslı kişiler maça gelmeyince Udoh ve arkadaşları, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü ile maç yaptı” ifadelerini kullandı.

En Çok Aranan Haberler