SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Fenerbahçe basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İzle

Beşiktaş ile Fenerbahçe, play off final serisinde 3. kez karşı karşıya geliyorlar. Serinin ilk iki maçında saha avantajını ve taraftar desteğini arkasına alan Fenerbahçe, Beşiktaş'ı iki maçta da yenerek 2-0 öne geçti. 4 galibiyet alan takımın şampiyon olacağı seride 3. ve 4. maçlar Akatlar Spor Kompleksi'nde oynanacak. Peki Beşiktaş - Fenerbahçe basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş ile Fenerbahçe, potada kozlarını 3. kez paylaşıyorlar. Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Beşiktaş Sompo Japan ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Ülker Sports Arena'da oynanan ilk iki maçı Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 75-69 ve 83-74'lük skorlarla yenerek seride 2-0 önde geçti. Peki Beşiktaş - Fenerbahçe basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Potada şampiyonun belli olacağı play-off final serisinde 3. maç oynanacak. Bu akşam karşı karşıya gelecek Beşiktaş ile Fenerbahçe, kozlarını Akatlar Spor Kompleksi'nde paylaşacak. 7 maç üzerinden oynanan seride 4 galibiyet elde eden takım şampiyon olacak. Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe maçını Emin Moğulkoç, Kaan Büyükçil, Ziya Özorhon hakem üçlüsü yönetecek.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE FİNALİ

Ligde normal sezonu lider bitiren Fenerbahçe, çeyrek finalde TOFAŞ'a 2-0, yarı finalde de Darüşşafaka Doğuş'a 3-0 üstünlük sağlayarak finale yükseldi.

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş Sompo Japan ise çeyrek finalde Gaziantep Basketbol'u 2-0 geçtikten sonra yarı finalde Anadolu Efes'e 3-1 ile eleyerek adını finale yazdırdı.

Toplam 4 galibiyete ulaşacak takımın sezonu şampiyon tamamlayacağı eşleşmede, 4. karşılaşma 16 Haziran Cuma günü yine Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanacak.

Ligde oynadığı son 28 karşılaşmadan galip ayrılan Fenerbahçe, play-off serisinde oynadığı yedi maçı da kazandı. Öte yandan Fenerbahçe basket takımı, Beşiktaş'a karşı 5 yıldır maç kaybetmiyor. Rakibi karşısındaki son yenilgisini 9 Mayıs 2012'de yaşayan Fenerbahçe, daha sonra oynanan 13 resmi maçı da galip bitirmeyi başardı.

Sarı-lacivertliler, bu sürede 12'si lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere oynanan 13 maçta da rakibine şans tanımadı.

Serinin ilk 4 maçta son bulmaması durumunda beşinci maç Ülker Sports Arena'da, altıncı maç Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde, yedinci maç ise Ülker Sports Arena'da oynanacak ve seri tamamlanacak.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ PLAY OFF FİNAL SERİSİ MAÇ TAKVİMİ


En Çok Aranan Haberler