SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Beşiktaş Sompo Japan play-off 3. maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Beşiktaş Sompo Japan, Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde karşı karşıya geliyor. Ülker Arena'da oynanan ilk iki maçta Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yenerek seride durumu 2-0'a getirdi. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş play-off 3. maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan takımları, Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Nefesleri kesen ilk iki maçta Fenerbahçe, saha avantajını kullanarak Beşiktaş'ı yenmeyi başardı ve seride durumu 2-0'a getirmeyi başardı. Seride dört galibiyeti elde eden takımın şampiyon olacağı Fenerbahçe - Beşiktaş maçlarında sıradaki 3. ve 4. maçlar Akatlar'da oynanacak. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BSL'de 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, bu seriyle birlikte unvanını koruma mücadelesi vermesinin yanı sıra tarihinin 8. lig şampiyonluğunu kazanmak için ter dökecek. Son olarak 2012'de ipi göğüsleyen Beşiktaş Sompo Japan ise müzesine üçüncü kez BSL Şampiyonluğunu götürmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 9 Haziran'da başlayan play-off final serisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan, karşı karşıya geliyorlar. Ligde 1983-1984 sezonunda başlayan play-off sisteminde iki ekip, ilk kez finalde birbirlerine rakip oldu. Saha avantajı, normal sezonda sıralamada zirvede yer aldığı için Fenerbahçe'nin oldu. Ve sarı-lacivertli takım, bu avantajını iyi kullanarak seride durumu 2-0'a getirdi. Toplamda 7 maç oynanacak play-off final serisinde dört galibiyeti elde eden takım şampiyon olacak.

Basketbol Süper Ligi şampiyonluklarında Anadolu Efes, 13 şampiyonluk ile ilk sırada yer alırken yıllar önce şubeyi kapatan Eczacıbaşı 8 şampiyonluk ile 2. sırada yer alıyor. Üçüncü sırada 7 şampiyonluk ile Fenerbahçe geliyor. Galatasaray ve İTÜ'nün beşer, Ülker'in 4, Beşiktaş'ın ise 2 şampiyonluğu var. 1966-1967 sezonuyla başlayan Deplasmanlı Erkekler Basketbol Birinci Ligi'nde ilk şampiyonluğu ise Altınordu kazandı.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

1. maç Fenerbahçe 75-69 Beşiktaş Sompo Japan
2. maç Fenerbahçe 83-74 Beşiktaş Sompo Japan


En Çok Aranan Haberler