SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe-Anadolu Efes maçında olay!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ndeki dev maçta Fenerbahçe, sahasında Anadolu Efes'i 81-75 yenerken, maçta zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Avrupa'nın en güçlü kadrolarına sahip takımları arasında yer alan Fenerbahçe ile Anadolu Efes'in Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ndeki mücadelesinde gülen taraf sarı lacivertliler oldu: 81-75. Büyük çekişmeye sahne olan maçta tansiyon zaman zaman çok yükseldi ve iki takımın oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.

Maçta 3. çeyreğin bitimine 6 dakika 48 saniye kala, Derrick Brown ile Jan Vesely arasındaki bu pozisyon sonrasında ortalık karıştı.

İki oyuncu hışımla birbirlerinin üzerine yürüyüp diklendi. Brown ve Vesely daha sonra birbirlerine sert müdahalelerde bulundu.

Ortalığın yatışmasının ardından hakem, her iki oyuncuyu da sportmenlik dışı faulle cezalandırdı.

PERASOVIC'DEN İLGİNÇ İSYAN

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, maç sonrası yaptığı açıklamada hakemlerin kötü yönetiminden yakındı. Hırvat hoca, "Hakemler maçı iki taraf için de kötü yönettiler. Kendi oyuncuma tepki gösterince teknik faul alıyorum. İki takım da Avrupa Ligi'nde oynuyor. Belki bize biraz daha özen göstermeleri gerekiyor" dedi.

OBRADOVIC: 'MAÇI 3. ÇEYREKTE DEĞİŞTİRDİK'

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede Anadolu Efes'in gücüne dikkat çekerek çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Obradovic, "Efes fizik gücünü çok iyi kullanan bir takım. Tam saha pres yapıyorlar ve agresif oynayarak rakibi zora sokuyorlar. Biz maçı üçüncü çeyrekte değiştirdik. Savunma açısından iyi oynadık. Takım çok çalışıyor ve bu sayede maçı kazanmayı başardık" diye konuştu.

En Çok Aranan Haberler