SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

John Wall yoksa sihir yok

Serinin ilk maçını deplasmanda kazanan Wizards, Wall'suz çıktığı ikinci maçta döküldü.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Doğu Konferansı yarı final serisi ikinci maçında Atlanta Hawks ile Washington Wizards karşı karşıya geldi. Philips Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Atlanta 106-90'lık skorla kazandı ve seride durumu 1-1'e getirdi.

Atlanta Hawks, maçın ilk çeyreğinden itibaren skorda sürekli önde kalmayı başardı. Washington ise John Wall'un yokluğunda hücumda bir türlü organize olamadığı için potansiyelini bir türlü yakalayamadı. Bradley Beal, potaya penetre ederek bu sorunu bir noktada çözmeye başladıysa da, Beal'a yardımlı savunma getiren Hawks bu yolu da kapattı. Hawks ise düşük yüzdeyle şut attığı için maçı son çeyreğe kadar bir türlü koparamadı ancak son dakikalarda farkı açarak rahat bir galibiyet aldı.

Atlanta Hawks'ta DeMarre Carroll 22 sayı 6 ribaunt ile maçın yıldızı oldu. Paul Millsap 18 sayı 11 ribaunt 5 asist, Al Horford 18 sayı 6 asist, Kyle Korver 12 sayı 6 ribaunt ile oynadı. Ev sahibinden toplam 8 isim en az 8 sayı atarak skora katkıda bulundu.

Washington'da Ramon Sessions 21 sayı, Bradley Beal 22'de 8 şut ile 20 sayı 7 asist, kenardan gelen Otto Porter ise 5 sayı 8 ribaunt 5 asist ile oynadı.

Serinin üçüncü maçı Washington'da cumartesiyi pazara bağlayan gece oynanacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler