SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılın takası gerçekleşti!

Cleveland Cavaliers, uzun süredir uğraştığı Kevin Love takasını gerçekleştirdi.

Yahoo Sports'a göre NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Cleveland Cavaliers, uzun süredir peşinden koştuğu Kevin Love'ı takas yoluyla kadrosuna dahil etti.

Cavs, Minnesota'ya Love karşılığında 2014 Draftı'nın 1 numarası Andrew Wiggins, 2013 Draftı'nın 1 numarası Anthony Bennett ve 2015 Draftı'ndan 1. tur seçim hakkı verecek.

Cavaliers, Kevin Love'ın gelecek sezon sona erecek kontratında serbest kalma opsiyonunu kullanmaması halinde yıldız oyuncuya 5 yıllık 120 milyon dolar tutarında bir kontrat önerecek.

Kadrosunu bu sezon NBA'in en büyük yıldızlarından biri olarak gösterilen LeBron James ile güçlendiren Cleveland, ikinci büyük hamlesini Kevin Love'ı alarak yaptı. Geçtiğimiz sezon Timberwolves'da 26.1 sayı, 12.5 ribaund ve 4.4 asistlik harika bir performans gösteren 25 yaşındaki pota altı oyuncusu, 6 sezon boyunca Minnesota'da forma giydi.

Kariyeri boyunca 19.2 sayı, 12.2 ribaund ve 2.5 asist ortalamalarıyla oynayan Kevin Love, 2 kez NBA All-Star organizasyonunda yer aldı. 2010-2011 sezonunda 'Yılın en çok gelişme kaydeden oyuncusu' ödülünün sahibi olan süper yıldız, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan Amerika Birleşik Devletleri takımında yer aldı.

23 Temmuz'da Andrew Wiggins ile 4 yıllık çaylak kontratı imzalayan Cleveland, NBA kuralları gereği Kevin Love takasını 23 Ağustos tarihinden önce resmiyete kavuşturamayacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler