SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bosh'tan Miami'ye 5 yıllık imza

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Miami Heat, transfer sezonunda "serbest oyuncu" statüsüne geçen all-star oyuncusu Chris Bosh ile 118 milyon dolar karşılığında 5 yıllığına anlaştı.

NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Miami Heat, 2012 ve 2013'ün şampiyon kadrosunda bulunan LeBron James'in Cleveland Cavaliers'a gitmesinin ardından onun gibi "serbest oyuncu" statüsündeki bir diğer yıldız oyuncu Chris Bosh ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Tatil dönüşü 118 milyon dolarlık sözleşmeye imza atacak Bosh böylece toplam maliyet bakımından kulüp tarihinin en yüksek bedelli oyuncusu oldu.

Kariyeri boyunca 19,2 sayı, 8,7 ribaunt ortalamalarıyla oynayan 30 yaşındaki basketbolcu, geçen sezon maç başına 16,2 sayı, 6,6 ribaunt üretmişti.

Dört kez ligin en değerli oyuncusu (MVP) seçilen James'in Cavaliers'a gitmesinin ardından kadrosunu all-star forvet Luol Deng ile takviye eden Heat, Bosh'tan önce de son 4 sezondur NBA Finali'ne yükselmeyi başaran kadrosundaki bir diğer kilit isim Dwyane Wade ile 2 yıllığına anlaşmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler