SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

NBA'de Kral'ın gecesi!

NBA'de Miami Heat, Cleveland Cavaliers'ı deplasmanda 100-96 devirirken, Heat'in yıldızı LeBron James attığı 43 sayıyla galibiyeti getiren isim oldu.

NBA'de 5 maç yapıldı. Florida temsilcisinde James'i izleyen isim, 21 sayı kaydeden Chris Bosh olurken, evsahibi Cavaliers, 22 sayı üreten Jarrett Jack ile rakibine direnç göstermeye çalışsa da rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.

Milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın 12 sayı, 9 ribaunt ürettiği maçta Milwaukee Bucks, Portland Trail Blazers'a 120-115 yenilerek mağlubiyet serisini 5 maça çıkardı. Bucks'ın en skoreri 24 sayıyla Brandon Knight olurken, rakip Blazers'ta 5 oyuncu, Nicolas Batum, Robin Lopez, Wesley Matthews, Damian Lillard ve Mo Williams sayı istatistiklerinde çift haneye ulaştı.

Magic deplasmanlarda galibiyete hasret
Bu sezon deplasmanda galibiyete hasret kalan ekiplerden Orlando Magic, Golden State Warriors'a, Kaliforniya'da 103-89 mağlup olarak üst üste oynadığı altıncı maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Evsahibi ekip Warriors, Magic karşısında galibiyete, 23 sayı üreten Stephen Curry ile uzanırken, Orlando Magic'te en skorer isim, rakip potaya 15 sayı bırakan Nikola Vucevic oldu.

Gecenin bir diğer maçında Atlanta Hawks, evinde Toronto Raptors'ı 118-113 yenerek galibiyet serisini 5 maça çıkarmasını bildi. Evsahibi Hawks'ta Jeff Teague 34 sayıyla takımına galibiyeti getiren isim olurken, rakip Raptors'ta DeMar DeRozan'ın 29 sayı, 10 ribauntluk performansı ise mağlubiyete engel olamadı.

Bu sezon istikrarsız bir grafik çizen Sacramento Kings, Washington Wizards'ı 117-111 yenerek moral buldu. Evsahibi ekip Kings'te öne çıkan isimler 24'er sayı atan Rudy Gay, DeMarcus Cousins ve Isaiah Thomas, rakip Wizards'da ise Marcin Gortat ve Bradley Beal 19'ar sayıyla mücadeleyi tamamlayan isimler oldu.

Gecede alınan toplu sonuçlar şöyle:
Miami Heat-Cleveland Cavaliers: 100-96
Toronto Raptors-Atlanta Hawks: 113-118
Milwaukee Bucks-Portland Trail Blazers: 115-120
Washington Wizards-Sacramento Kings: 111-117
Orlando Magic-Golden State Warriors: 89-103

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler