SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boston Celticsli Jaylen Brown, Minnesota Timberwolves maçında ölümden döndü!

Minnesota Timberwolves-Boston Celtics maçının 3. periyodunda Boston Celtics'in 21 yaşındaki oyuncusu Jaylen Brown, bir hızlı hücum sonrasında smaca giderken sayıyı yaptıktan sonra boynu vücudunun altında kaldı ve ölümden döndü.

NBA'de yürekler ağıza geldi, Boston Celtics'in genç yıldızı Jaylen Brown, Minnesota Timberwolves maçında hızlı hücum sonrasında smaca giderken sayıyı yaptıktan sonra çok kötü şekilde yere düştü. Sahada bulunanlar olayı tedirginlik içerisinde takip etti. Brown daha sonra ayağa kalktı ve soyunma odasına gitti. Timberwolves taraftarları Brown'a soyunma odasına gittiği esnada alkışlarla destek oldu. Konuk ekip maçı 117-109 kazandı.

"ÇOK KORKTUM"
Marcus Smart maç sonunda Brown'ın düşüşüyle ilgili olarak şunları söyledi: "Çork korktum. Üniversitedeyken ben de benzer şekilde düşmüştüm, nasıl olduğunu biliyorum"

Jaylen Brown, bugün bir açıklama yaptı ve ciddi bir sorununun olmadığını, sadece başının ağırdığını dile getirdi.

"GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ DÜŞÜŞTÜ"
Takımın tecrübeli isimlerinden Al Horford ise olayı şöyle anlattı: "Tam yanındaydım, pozisyonu net şekilde görebildim. Hemen kalkıp yürüyebildiğini görünce sadece mutlu oldum çünkü gördüğüm en kötü düşüştü."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler