SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers maç özeti izle: Cleveland, rekorlarla kazandı!

NBA final serisinde Golden State Warriors ile Cleveland Cavalier bir kez daha karşı karşıya geldiler. Cleveland Cavaliers'ın sahasında oynanan dördüncü maçta Golden State Warriors galip gelse idi NBA şampiyonluğunu kazanacaktı. Fakat Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors'u sahasında rekorlar kırdığı maçta yenmeyi başardı ve seride durumu 3-1'e getirdi. Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers maçını haberimizden izleyebilirsiniz.

NBA Final Serisi 4. maçında Cleveland Cavaliers ile Golden State Warriors karşı karşıya geldi. Quicken Loans arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Cavaliers, 137-116 kazandı. Cavaliers, serideki ilk galibiyetini alarak durumu 3-1'e getirdi. Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors'u yenerek daha bitmedi dedi. Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers maç özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers maç özeti izlemek için tıklayınız

GOLDEN STATE WARRIORS 116-137 CLEVELAND CAVALIERS MAÇ ÖZETİ

Maça ev sahini takım hızlı başladı. Cleveland Cavaliers, üçlük isabetleri ve serbest atışlarla Golden State Warriors karşısında farkı bir anda açtı. Maç faullerle sürekli kesilirken, Golden State Warriors oyuna bir türlü konsantre olamadı. Bu ise Cleveland Cavaliers'ın 20 sayı farkla öne geçmesini sağladı. İlk çeyrekte 49 sayı atan Cleveland Cavaliers, NBA final tarihinin 1 çeyrekte en çok sayı atan takımı oldu. İlk periyot 49-33 olarak bitti.

Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors karşısında 2. çeyrekte de temposunu düşürmeyerek skorun inmesine izin vermedi. Golden State Warriors'ta ise Stephen Curry ve Klay Thompson'ın düşük performansına rağmen Kevin Durant'in skorer oyunuyla maçın içinde kaldı. Rekabet düzeyinin ve çekişmenin yüksek devam ettiği maçta Cleveland Cavaliers, devreye 86-68 önde girdi ve NBA finallerinin bir devrede en çok sayı atan takımı oldu.

İkinci yarıda mücadele ve rekabet düzeyi hiç düşmedi. Gerginlikler nedeniyle iki takımın da skora odaklanmakta güçlük yaşadığı maçta arka arkaya teknik fauller çalındı. Golden State Warriors, farkı bir ara 11 sayıya kadar indirmeyi başarsa da Cleveland Cavaliers, Irving ve LeBron James ile sürekli skor bulmayı sürdürdü. Üçüncü çeyrek Cleveland Cavaliers lehine 115-69 olarak sonlandı.

Heyecanla izlenen maçın dördüncü çeyreğinde Golden State Warriors ise Kevin Durant dışında skora katkı veren isim bulamayınca bu play-offlardaki ilk mağlubiyetini aldı. Cleveland Cavaliers, 24 üçlük isabetiyle NBA finalleri tarihinde bu alanda da rekor kırmayı başardı. Böylece Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors karşısında durumu 3-1 getiren galibiyeti alırken aynı zamanda 3 tane farklı NBA rekoru kırmayı başardı.

Cavaliers'ta LeBron James, 31 sayı, 11 asist ve 10 ribaunt ile NBA finalleri kariyerinde toplam 9'uncu triple-double'ını yaptı.

Kyrie Irving, 40 sayı, 7 ribaunt ve 4 asist ile yıldızlaştı. Kyrie, 12'de 7 üçlük ile üçüncü maçtaki 7'de 0'lık performansının aksine bir oyun sergiledi.

Kevin Love, 23 sayı ve 5 ribaunt, JR Smith 9'da 5 üçlük ile 15 sayı, Tristan Thompson ise 5 sayı, 5 asist ve 4'ü hücum 10 ribaunt ile galibiyete katkı sağladılar.

Kevin Durant, 35 sayı ile takımının en skoreri oldu. Üçüncü maçta attığı üçlükle galibiyeti getiren Durant, bu kez çizgi gerisinden 9'da 2 ile oynadı.

Draymond Green, 16 sayı ve 14 ribaunt ile oynadı. Stephen Curry 14 sayı ve 10 asist, Klay Thompson ise 13 sayı ile oynadı. Splash Brothers diye anılan ikili tolam 19'da 6 üçlük isabetinde kaldılar.

Golden State Warriors ile Cleveland Cavaliers arasındaki serinin 5. maçı pazartesiyi salıya bağlayan gece Türkiye saati ile 04.00'te oynanacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler